Keystone logo

85 Sarjana Muda Program dalam Pendidikan Muzik 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pendidikan
 • Pengajaran
 • Pendidikan Muzik
Bidang pengajian
 • Pendidikan (85)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pendidikan Muzik

  Ijazah Sarjana Muda diberikan kepada pelajar berdedikasi yang telah menyelesaikan kira-kira 120 jam pengajian kredit dalam bidang pilihan mereka dan biasanya menandakan berakhirnya kerjaya siswazah. Program darjah biasanya mengambil masa antara tiga dan tujuh tahun untuk menyelesaikannya bergantung kepada subjek dan beban kursus.

  Apakah Sarjana Muda Pendidikan Muzik? Ijazah ini menyediakan pemuzik semua jenis untuk menyampaikan pengetahuan mereka kepada murid masa depan mereka dengan cara yang jelas dan berkesan dan mematuhi piawaian semasa. Pelajar mungkin dijangka meliputi subjek termasuk psikologi muzik dan persembahan, perancangan peringkat, latihan telinga, dan pedagogi muzik. Mereka biasanya juga melengkapkan beberapa kursus yang berkaitan dengan pelbagai instrumen yang mereka cadangkan untuk mengajar. Ini boleh diambil bersama kelas teras yang melibatkan sejarah dan matematik.

  Semasa pengajian mereka, pelajar perlu menguasai beberapa kemahiran yang berbeza yang menjadikannya lebih berkesan dalam kerjaya mereka yang dipilih dan dalam kehidupan peribadi mereka. Ini mungkin termasuk kebolehan muzik yang dipertingkatkan, keupayaan untuk menggalakkan amalan kerja berpasukan yang sihat, dan teknik organisasi yang lebih baik.

  Kos mendapatkan ijazah pendidikan muzik akan berbeza-beza di antara peserta kursus yang berbeza semata-mata kerana tuisyen berubah secara drastik antara sekolah-sekolah yang berbeza dan negara-negara tuan rumah. Memeriksa tempoh harga dan kursus mestilah langkah pertama calon pelajar sebelum membuat keputusan di sekolah.

  Ijazah sarjana muda dalam bidang ini boleh membuka pintu kepada banyak kerjaya berasaskan muzik untuk mereka yang berjaya menyelesaikan program ini. Yang pertama adalah guru muzik atau profesor muzik, pendudukan yang paling biasa untuk graduan dengan tahap pelbagai ini. Pengarah Band adalah satu lagi kedudukan yang baik untuk dipertimbangkan, bersama dengan ahli muzik, guru instrumen persendirian, pustakawan muzik, dan penyelia muzik daerah. Kebanyakan pekerjaan ini memfokuskan pada prestasi muzik dan pendidikan dalam suasana berasaskan kelas.

  Kursus dalam talian mungkin menjadi pertaruhan terbaik untuk pelajar dengan jadual penuh atau kerjaya yang ada, tetapi pilihan tempatan dan antarabangsa disediakan untuk pelajar yang lebih suka pengalaman pembelajaran yang lebih tradisional. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.