Keystone logo

48 Sarjana Muda Program dalam Pendidikan Guru 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pendidikan
  • Pengajaran
  • Pendidikan Guru
Bidang pengajian
  • Pendidikan (48)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Pendidikan Guru

Ijazah sarjana muda boleh diperolehi dari sebuah universiti setelah menyelesaikan keperluan kredit sekolah. Memegang ijazah ini menandakan bahawa penerima telah menyelesaikan keperluan umum di universiti dan mendapat pengetahuan khusus di kawasan pengajiannya.

Apakah Sarjana Muda Pendidikan Guru? Ijazah ini boleh menyediakan pelajar untuk mengajar orang lain dalam persekitaran K-12. Pelajar dapat mempelajari teknik pengajaran selain mempelajari perkembangan kanak-kanak. Terdapat juga tumpuan pada reka bentuk kurikulum, kerana guru umumnya dijangka membuat kurikulum mereka sendiri mengikut garis panduan yang ditetapkan oleh agensi kerajaan dan sekolah individu. Individu yang mengejar ijazah sarjana muda dalam pendidikan guru juga boleh dilatih dalam teknologi pendidikan, termasuk alat kelas baru seperti papan putih interaktif.

Sebagai pelajar program Sarjana Muda dalam Pendidikan Guru, individu boleh mengembangkan kemahiran komunikasi dan organisasi mereka, yang membantu dalam kedua-dua peluang pekerjaan dan kehidupan sehari-hari. Mereka juga boleh mendapatkan pengalaman dunia nyata di dalam kelas yang akan membantu dalam bidang pengajaran masa depan.

Tuisyen dan kos tambahan untuk ijazah sarjana muda boleh berbeza bergantung kepada sekolah yang menawarkan program ini. Negara yang terletak di sekolah ini juga boleh menjejaskan jumlah kos.

Graduan dari program Pendidikan Sarjana Muda Guru boleh mencari pekerjaan sebagai guru pendidikan rendah atau menengah di sekolah awam dan swasta. Sekiranya tinggal di bilik darjah tidak menarik, graduan juga dapat mencari kerja sebagai penyokong pendidikan di kerajaan tempatan atau nasional untuk mempengaruhi undang-undang, mempromosikan kepentingan pendidikan, dan menyokong sumber tambahan. Individu juga boleh bekerja untuk syarikat yang menghasilkan bahan-bahan pendidikan, seperti buku teks, kurikulum pra-direka dan ujian seragam, sebagai penulis, perunding dan penyelidik. Dalam peranan ini, mereka dapat membantu membangunkan bahan-bahan ini serta bekerja sebagai perhubungan antara syarikat dan pendidik.

Pelajar yang ingin mendapatkan ijazah sarjana muda dalam pendidikan guru dapat mencari program yang tersedia di seluruh dunia. Universiti boleh menawarkan kelas tradisional dan dalam talian untuk ijazah ini. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.