Keystone logo

18 Sarjana Muda Program dalam Pembangunan Web 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Teknologi
 • Sains Komputer
 • Pembangunan Web
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (18)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pembangunan Web

  Ditawarkan oleh universiti dan kolej, ijazah sarjana muda dicapai apabila seorang pelajar melengkapkan lebih kurang 120 jam kredit. Ijazah ini boleh meletakkan asas untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang tertentu atau industri atau menyediakan pelajar untuk mengejar gelar sarjana atau kedoktoran.

  Apakah Sarjana Muda Pembangunan Web? Program ijazah ini membantu pelajar yang bersedia untuk kerjaya yang berjaya di dunia teknologi dengan mengajar mereka untuk membina, menyelenggara dan memajukan laman web dan teknologi berasaskan internet yang lain. Pelajar yang memilih untuk mempelajari bidang ini harus menguasai kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dengan mengambil kursus yang melibatkan alat e-dagang, antara muka pengguna, navigasi, laman web mudah alih, teori internet, laman web dinamik, pengaturcaraan sisi klien, pengaturcaraan sisi pelayan, video / penstriman audio dan bangunan pangkalan data. Setiap kemahiran ini membantu dalam dunia teknologi maklumat yang berdaya saing.

  Sepanjang pengajian mereka, pelajar dapat mengasah pelbagai kemahiran. Ini mungkin termasuk teknik yang lebih baik untuk kegunaan dan navigasi komputer, kemahiran organisasi yang lebih baik dan keupayaan pengekodan yang dipertingkatkan, yang semuanya berguna dalam usaha profesional dan peribadi.

  Sebelum memilih sekolah untuk menghadiri, pelajar perlu melakukan penyelidikan yang mendalam tentang sejauh mana tahap ijazah akan dikenakan. Tuisyen akan berbeza-beza berdasarkan sekolah dan negara tuan rumah, serta sama ada kelas diajar di platform tradisional atau dalam talian.

  Oleh kerana komunikasi dan pemasaran moden sangat bergantung pada penggunaan internet, sejumlah besar karier mungkin tersedia untuk pelajar di seluruh dunia. Sebahagian daripada pekerjaan ini termasuk pengaturcara komputer, juruteknik sistem komputer, pengurus rangkaian kawasan setempat, profesional sokongan teknikal dan pemaju web. Sudah tentu, ini hanya beberapa kemungkinan kerjaya yang paling biasa. Mungkin terdapat banyak orang lain yang boleh didapati melalui perkhidmatan awam dan perniagaan milik persendirian yang bergantung kepada penggunaan teknologi untuk mendapatkan pekerjaan.

  Kursus dalam talian disediakan untuk membantu pelajar dengan keluarga, pekerjaan atau masalah perjalanan mendapat ijazah yang selalu mereka impikan, sementara pilihan pembelajaran tempatan dan antarabangsa memberikan pengalaman universiti yang lebih tradisional. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.