Keystone logo

11 Sarjana Muda Program dalam Pembangunan Sumber Manusia 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Pentadbiran
  • Sumber Manusia
  • Pembangunan Sumber Manusia
Bidang pengajian
  • Pengajian Pentadbiran (11)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Pembangunan Sumber Manusia

ijazah sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang teguh yang bermaksud satu telah berjaya menamatkan program pendidikan yang direka untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman asas padang. pemahaman yang merangkumi kaedah untuk gedung ilmu pengetahuan, sejarah dan amalan profesional semasa yang terbaik. Kebanyakan program ijazah pertama direka untuk mengambil masa empat hingga lima tahun untuk disiapkan.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pembangunan Sumber Manusia? Ia adalah satu bentuk khusus ijazah sumber manusia yang memberi tumpuan khusus kepada latihan pekerja, perancangan penggantian, mentoring, bimbingan, dan kaedah lain untuk memperkukuhkan syarikat melalui peningkatan set kemahiran tenaga kerja itu sendiri. Pengkhususan ini mengambil penekanan off peranan HR tradisional seperti penyelesaian konflik dan pengambilan, yang membantu menyediakan pelajar yang ingin melatih dan menjadi mentor peranan yang lebih teliti daripada program umum lakukan.

Manfaat memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pembangunan Sumber Manusia adalah mudah untuk melihat. The kursus khusus dan menasihati dalam program ini direka untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka. kerja kursus ini memastikan bahawa setiap graduan mempunyai pendidikan yang menyeluruh dalam amalan mentor dan bimbingan.

Kos untuk Ijazah Sarjana Muda Pembangunan Sumber Manusia cenderung untuk berbeza agak sedikit dari lokasi ke lokasi, tetapi mereka harga yang kompetitif dengan ijazah lain. Secara umumnya, kos mereka menggambarkan kadar tuisyen ijazah asas universiti itu.

Pelajar yang melanjutkan pengajian ijazah dalam pembangunan sumber manusia biasanya memilih untuk bekerja secara langsung untuk syarikat-syarikat dalam peranan HR yang memberi tumpuan kepada bimbingan dan pengajaran, seperti dalam program pembangunan profesional dan latihan. Mereka juga mendapati kejayaan besar dalam syarikat-syarikat yang pakar dalam menyediakan perkhidmatan-perkhidmatan kepada syarikat-syarikat sebagai vendor luar, termasuk kakitangan dan syarikat PEO.

program ijazah dalam pembangunan sumber manusia boleh didapati di pelbagai universiti, dan seperti banyak program dalam bidang perniagaan, kebanyakan sekolah menawarkan kursus dalam bidang ini melalui modul pembelajaran dalam talian sebagai alternatif kepada pengalaman bilik darjah tradisional. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.