Keystone logo

15 Sarjana Muda Program dalam Pembangunan Produk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Pengeluaran
 • Pembangunan Produk
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (15)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pembangunan Produk

  Ijazah Sarjana Muda adalah program ijazah sarjana muda, biasanya ijazah pertama yang diperoleh oleh golongan profesional. Ia boleh berdiri sendiri atau digunakan sebagai titik jumping off untuk memperoleh ijazah sarjana atau PhD. Program ijazah sarjana muda biasanya berlangsung antara tiga dan empat tahun, dan sudah selesai melalui gabungan kerja makmal, kuliah, dan kajian bebas.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pembangunan Produk? Ijazah ini sering berfungsi sebagai off-pucuk atau pelengkap kepada latar belakang pemasaran. Ia memberi tumpuan kepada jalan yang menyelia produk yang mengambil dari konsep untuk mereka bentuk, pemasaran, untuk penampilan di tingkat jualan. Walaupun program ijazah ini sering memberi tumpuan kepada reka bentuk fesyen dan pemasaran, terdapat juga program-program sarjana muda tersedia untuk reka bentuk produk di kawasan-kawasan lain, dan orang-orang yang mengambil tumpuan yang lebih umum.

  Faedah pendapatan Sarjana Muda Pembangunan Produk terutamanya mempunyai kaitan dengan fleksibiliti tahap ini.Program ijazah ini merangkumi elemen-elemen pemasaran, ekonomi, kewangan, dan pengurusan untuk melahirkan graduan dengan pendidikan yang menyeluruh dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan, jualan, dan runcit.

  Kos Sarjana Muda Pembangunan Produk berbeza-beza bergantung kepada pelajar universiti memilih untuk hadir. Program ini biasanya mengambil masa empat tahun untuk disiapkan, yang perlu diingat apabila menentukan jumlah kos pendapatan ijazah.

  Kebanyakan graduan Ijazah Sarjana Muda dalam Pembangunan Produk memilih untuk mengambil pekerjaan dalam bidang runcit. Mereka boleh bekerja untuk sebuah syarikat yang sedia ada sebagai pengurus atau pembeli runcit, atau pergi ke kerja untuk diri mereka sendiri sebagai pereka, penghias, atau pembeli peribadi. Sejak ijazah yang menyediakan gambaran yang baik dalam industri runcit, graduan mempunyai banyak fleksibiliti ketika datang ke kerjaya mereka dapat mengejar.

  Belajar dalam talian adalah cara yang baik untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pembangunan Produk mengikut jadual anda sendiri, walaupun anda telah bekerja sepenuh masa.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.