Keystone logo

4 Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Mewah 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pemasaran
 • Pemasaran
 • Pemasaran Mewah
Bidang pengajian
 • Pengajian Pemasaran (4)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Mewah

  Mereka yang berjaya kerja kursus yang ditetapkan yang utama kolej, pelajar biasanya dianugerahkan ijazah sarjana muda. diploma ini mewakili penguasaan bidang utama mereka, dan graduan yang berkelayakan boleh mendapatkan pekerjaan atau, jika mereka memilih, teruskan ke pengajian siswazah.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Mewah Marketing? Ia adalah satu program ijazah disiplin yang membangun kebiasaan pelajar dengan konsep-konsep seperti penjenamaan, pembangunan produk, jualan dan, sudah tentu, pemasaran. Penekanan ke atas barang-barang mewah direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam persekitaran yang mewah dan projek. Kursus yang mungkin dalam kurikulum termasuk pengenalan kepada fesyen, prinsip-prinsip pemasaran, mewah mereka bentuk dan berasaskan nilai-teknik jualan. Masing-masing adalah penting dalam membangunkan keupayaan pelajar untuk melaksanakan dalam industri mewah.

  Ijazah Sarjana Muda dalam Luxury Marketing memberi manfaat kepada pelajar dengan membiasakan mereka dengan konvensyen industri berasaskan bernilai tinggi dan menyediakan mereka untuk menyumbang kepada persekitaran tersebut. kemahiran pemasaran umum yang ditekankan dalam program ini juga menyediakan pelajar dengan kualiti yang biasanya menarik kepada pengurus pengambilan.

  Kos Sarjana Muda Mewah Marketing ditentukan oleh pelbagai faktor, termasuk yang sekolah anda memilih untuk hadir dan di mana ia terletak. Dalam usaha untuk mendapatkan anggaran terbaik perbelanjaan anda, hubungi wakil dari pejabat kemasukan itu.

  Ramai graduan dengan ijazah ini meneruskan kerjaya dalam industri fesyen. penekanan bersilang Darjah pada teknik nilai dan pemasaran mewah membuat pelajar dengan pengetahuan ini aset kepada majikan jenama mewah yang mencari sekutu celik.Anda mungkin mendapati diri anda berkelayakan untuk jawatan seperti pengurus jenama, pengarah pemasaran atau pereka kempen di majikan mewah merentasi pelbagai industri.

  Jika anda berminat untuk memperoleh Ijazah Sarjana Muda Mewah Pemasaran dalam talian, terdapat beberapa sekolah-sekolah yang boleh menawarkan program itu. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.