Keystone logo

8 Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Global 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pemasaran
 • Pemasaran
 • Pemasaran Global
Bidang pengajian
 • Pengajian Pemasaran (8)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Global

  Ijazah sarjana muda adalah ijazah kedua dan peringkat tertinggi, dan ia memerlukan kira-kira dua kali ganda lebih banyak kredit untuk melengkapkan ijazah sebagai syarikat bersekutu. Keperluan ini adalah sebab mengapa program sarjana muda kebanyakan kajian mengambil masa empat hingga lima tahun untuk disiapkan.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pemasaran Global? Ia merupakan satu program utama khusus yang dibina di atas prinsip-prinsip asas pemasaran dipelajari dalam kurikulum perniagaan am dalam cara yang memberi gambaran tertentu ke dalam persaingan dalam pasar global. Oleh itu, program-program pemasaran global cenderung untuk menggabungkan banyak kursus dijumpai di dalam program perniagaan am di samping beberapa kursus dengan memberi tumpuan khusus kepada strategi dan amalan pemasaran global bagi memberi penerangan tambahan.

  Manfaat mendapatkan ijazah sarjana muda dalam pemasaran global yang mudah.Sekiranya pelajar adalah khusus berminat dalam kerjaya dengan syarikat-syarikat yang beroperasi di beberapa negara di peringkat seluruh organisasi, ia menyediakan pengetahuan yang penting pelajar perlu.

  harga tuisyen sangat berbeza-beza dan bergantung kepada kedua-dua tempat dan sama ada universiti itu secara umum atau secara peribadi dibiayai. Secara amnya, tuisyen untuk program pemasaran global adalah sama dengan kadar asas sesebuah universiti, jadi berunding sekolah bakal anda untuk maklumat lanjut.

  Pelajar yang menerima ijazah pemasaran global biasanya pergi untuk bekerja dalam bidang pemasaran atau bidang yang berkaitan seperti pengiklanan. ijazah ini direka khusus untuk membuat calon lebih berdaya saing dalam peranan yang menekankan memasarkan produk pada skala antarabangsa. Sebagai pemegang ijazah di peringkat sarjana muda, pelajar biasanya disediakan bagi peringkat kemasukan dan kedudukan kepimpinan pasukan asas, seperti penganalisis data.Ramai graduan juga pergi untuk bekerja di firma-firma perundingan, di mana kepakaran mereka dimasukkan untuk digunakan untuk pelbagai syarikat pelanggan.

  Kebanyakan sekolah-sekolah yang menawarkan ijazah pemasaran global khusus juga membuat penawaran kursus mereka boleh didapati melalui modul pembelajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.