Keystone logo

39 Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Fesyen 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Fesyen
 • Pemasaran Fesyen
Bidang pengajian
 • Fesyen (39)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Fesyen

   Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda di mana-mana pelbagai bidang yang berkaitan dengan seni, sains, atau kajian sosial. Ijazah ini adalah sangat berharga kepada graduan yang memilih untuk bekerja dalam pelbagai bidang kerana ia memperkenalkan konsep-konsep penting dan membiasakan pelajar dengan membaca karya-karya ilmiah dan menyatakan idea-idea mereka dengan jelas secara bertulis. Kemahiran ini adalah penting dalam semua pekerjaan dan aspek kehidupan.

   Untuk menjawab soalan yang terbaik dari apa yang ada Sarjana Muda Pemasaran Fesyen, pelajar yang berpotensi perlu terlebih dahulu melihat kepada orang-orang di belakang jenama kegemaran mereka dan garis pakaian. Peluang yang baik bahawa setiap jenama-jenama ini menjadi berjaya sekurang-kurangnya sebahagiannya kerana ia telah dipasarkan kepada pelanggan yang tepat dan dengan mesej yang tepat. Pendapatan ijazah dalam Pemasaran Fesyen membenarkan pelajar untuk mengambil bahagian dalam dunia menarik fesyen dari sisi perniagaan, terlibat dalam keghairahan mereka untuk gaya sepanjang menggunakan bakat mereka untuk pemasaran dan pengiklanan.

   Sarjana Muda Pemasaran Fesyen adalah pilihan yang baik untuk pelajar-pelajar yang mempunyai kepentingan dalam kedua-dua fesyen dan pengiklanan. Bidang ini membolehkan jumlah yang adil dan pilihan kreativiti pemasaran berani, yang sesuai untuk pelajar yang berpandangan jauh.

   Kos Sarjana Muda Pemasaran Fesyen berbeza-beza bergantung pada institusi pelajar memilih untuk hadir. Walau bagaimanapun, program ini secara amnya mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk disiapkan, dan kos tambahan untuk buku-buku atau bahan-bahan lain yang terakru.

   Kedua-dua fesyen tinggi dan garis pakaian runcit memerlukan pengurus pemasaran, eksekutif pengiklanan, dan stylists media untuk membantu mengekalkan jenama mereka. Orang yang berminat dalam bahagian reka bentuk fesyen juga boleh mendapat manfaat daripada ijazah dalam pemasaran supaya mereka boleh mempelajari asas-asas mempromosikan pakaian mereka sendiri dan mencari penonton yang betul.

   Institusi yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda Pemasaran Fesyen sering membenarkan pelajar untuk menyiapkan beberapa kerja kursus mereka atau bahkan keseluruhan program ijazah dalam talian. Jika anda berminat untuk ijazah dalam talian, pembelajaran lebih lanjut mengenai pilihan anda adalah mudah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.