Keystone logo

28 Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Antarabangsa 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pemasaran
 • Pemasaran
 • Pemasaran Antarabangsa
Bidang pengajian
 • Pengajian Pemasaran (28)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Antarabangsa

  Ijazah Sarjana Muda adalah program ijazah sarjana muda selama empat tahun dipilih oleh ramai pelajar yang mahu pergi ke dalam bidang yang profesional. Ia merupakan pra-syarat untuk mendapatkan ijazah lanjutan seperti sarjana atau kedoktoran. Ijazah Sarjana Muda memberikan gambaran umum yang tertakluk sebagai persediaan untuk tahap yang lebih tinggi pengkhususan yang ditawarkan oleh kebanyakan ijazah lanjutan. Pelajar mendapatkan ijazah melalui gabungan dalam kelas kajian dan penyelidikan dan projek kendiri.

  &nbsp

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pemasaran Antarabangsa? Pelajar pertama perlu mempunyai kefahaman mengenai beberapa cabaran yang wujud dalam dunia perniagaan antarabangsa. Ijazah ini mengajar pelajar bukan sahaja asas-asas pemasaran dan pengiklanan, tetapi juga bagaimana untuk mengemudi beberapa masalah biasa yang timbul daripada bekerja di perniagaan yang mempunyai jangkaan budaya yang berbeza.

  &nbsp

  Manfaat utama pendapatan Sarjana Muda Pemasaran Antarabangsa adalah keupayaan untuk melanjutkan cita-cita perniagaan anda melangkaui sempadan geografi. Globalisasi telah menjadi semakin penting dalam dunia perniagaan moden, dan pekerja yang sanggup dan mampu bekerja dengan pejabat-pejabat di luar negara adalah berharga.

  &nbsp

  Kos terakhir pendapatan Sarjana Muda dalam Pemasaran Antarabangsa bergantung kepada sekolah pelajar hadir. Selalunya, terdapat kos yang berkaitan seperti buku dan yuran yang boleh menjejaskan kos akhir.

  &nbsp

  Graduan Sarjana Muda Pemasaran Antarabangsa mempunyai beberapa pilihan kerjaya yang terbuka kepada mereka, termasuk pengurusan pemasaran, perhubungan awam dan penyelidikan pasaran. Selain memiliki kemahiran yang diperlukan bagi pekerjaan ini, pelajar juga akan dapat melaksanakan tugas mereka dalam pasaran antarabangsa, kadang-kadang bertindak sebagai penghubung di antara syarikat-syarikat AS yang beroperasi di luar negara atau syarikat-syarikat asing dengan pejabat-pejabat di Amerika SyarikatKebanyakan pekerjaan dalam sektor swasta atau sebagai perunding bebas.

  &nbsp

  Terdapat program-program antarabangsa dan tempatan boleh didapati dari pelbagai universiti. Pendapatan ijazah dalam talian sarjana muda kini lebih mudah berbanding sebelum ini dan membolehkan tahap yang tinggi fleksibiliti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.