We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

43 Sarjana Muda Program dalam Oman untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)
 • Pengajian Ekonomi (3)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
 • Pengajian Kejuruteraan (11)
 • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)
 • Pengajian Kemanusiaan (1)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Sarjana Muda Program dalam Oman

Universiti dan kolej di Oman menawarkan pelbagai program Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sastera dan Sains Sosial, Ekonomi, Pendidikan, Undang-undang, Kejuruteraan, Sains dan Perubatan. Kementerian Pelajaran Oman mentadbir sebuah universiti kebangsaan dan enam kolej awam sains digunakan, di mana ijazah Sarjana Muda biasanya mengambil masa lima tahun untuk disiapkan. Terdapat juga beberapa institusi swasta di Oman, yang kebanyakannya bergabung atau telah diasaskan oleh universiti asing antarabangsa. Dengan bilangan pelajar yang menghadiri pendidikan tinggi di Oman terus meningkat, kepelbagaian pelajar di sekolah-sekolah awam dan swasta semakin menyediakan persekitaran yang unggul untuk pembangunan pengetahuan dan kemahiran penting.

Universiti swasta antarabangsa menawarkan pelajar Sarjana Muda fleksibiliti untuk memilih daripada mod sepenuh masa, separuh masa atau jarak kajian pembelajaran.Kepujian dan lulus program boleh didapati dalam Ijazah Sarjana Muda Sains dan Sarjana Muda Sastera jawatan, dan termasuk beberapa bidang perniagaan yang berkaitan, seperti Sumber Manusia, Kewangan, Keselamatan dan Pengurusan Risiko, Pemasaran dan Perniagaan Pengkomputeran.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mengambil langkah pertama di jalan anda untuk kerjaya yang memuaskan, membaca lebih lanjut mengenai program Sarjana Muda yang diketengahkan di Oman, yang disenaraikan di bawah. Anda boleh meminta maklumat lanjut akan dihantar kepada anda secara langsung dari sekolah-sekolah, dengan cepat dan mudah menggunakan-borang web kami.