Keystone logo

12 Sarjana Muda Program dalam Metalurgi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Sains Bahan
 • Metalurgi
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (12)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Metalurgi

  program ijazah menyediakan pelajar dengan menyediakan asas asas untuk bidang pengajian mereka. Blok-blok bangunan yang kukuh membolehkan pelajar untuk memulakan kerjaya mereka atau meneruskan untuk menerima ijazah atas.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Metalurgi? Program ini melibatkan kajian pemprosesan mineral dan pengekstrakan. Pelajar akan dapat mengenal pasti aspek-aspek fizikal metalurgi, seperti bekerja dengan logam. peserta program juga belajar bagaimana untuk memisahkan mineral penting, membersihkan kepekatan yang tinggi mineral dan menggunakannya untuk membentuk produk. Dalam program ini, pelajar belajar bagaimana untuk membuang, menjalin dan extrude logam dan bagaimana kekerasan dan kekuatan produk-produk ini dikawal melalui pelbagai proses.

  Pelajar mempelajari kemahiran penting dalam memaksimumkan pengeluaran dan meningkatkan kecekapan tenaga bagi syarikat tempatan dan antarabangsa. Sarjana Muda dalam Metalurgi meningkatkan keupayaan pelajar untuk mencari kedudukan dalam bidang saintifik yang semakin berkembang ini.

  Walaupun ijazah menyeluruh ini ditawarkan di universiti-universiti antarabangsa di seluruh dunia, kos tuisyen akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah pelajar memilih untuk hadir. Ia adalah idea yang baik untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk menghubungi kemasukan pejabat untuk memahami kos program yang terkini.

  Pelajar yang berjaya menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda dalam Metalurgi boleh mencari kerjaya dalam penyelidikan, industri atau pengurusan, atau mereka boleh memilih untuk terus ke universiti. jurutera metalurgi bekerja di loji rawatan bijih, kilang penapis, kilang keluli, kilang fabrikasi logam dan makmal. Bidang metalurgi berkembang sebagai pengekstrakan mineral dan perbaikan adalah permintaan yang tinggi. Bukan sahaja proses ini penting untuk pembangunan dan pengeluaran pelbagai produk, ia juga membantu pelajar bekerjasama dengan alam sekitar juga.

  Orang-orang yang tidak tinggal berdekatan dengan universiti yang masih boleh memperolehi ijazah sarjana muda dalam metalurgi melalui program-program dalam talian.Ini membolehkan pelajar untuk mendapatkan ijazah mereka dari keselesaan rumah mereka. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.