Keystone logo

18 Sarjana Muda Program dalam Media dan Reka Bentuk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Media
  • Media dan Reka Bentuk
Bidang pengajian
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa (18)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Media dan Reka Bentuk

A sarjana muda 's darjah sering menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional melalui kelas umum dan kursus penting untuk utama tertentu. Ia boleh mengambil mana-mana dari tiga hingga tujuh tahun untuk melengkapkan ijazah ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Media dan Design? ijazah sarjana muda ini menggabungkan pembelajaran dalam kelas dengan pengalaman hands-on untuk memberi pelajar pengetahuan teknikal reka bentuk media komputer. Khusus program ini bergantung kepada institusi itu, tetapi banyak memberi tumpuan kepada pengurusan projek, teori perkembangan dan proses pengeluaran. Kursus diperlukan untuk ijazah ini boleh termasuk ilustrasi maju, menulis untuk media digital, susun atur dan reka bentuk digital, teknologi baru muncul, grafik gerakan, kamera dan imej, bercerita media, dan reka bentuk grafik dan kesenian.

Tamat pengajian ijazah ini, pelajar akan dapat mewujudkan kedua-dua interaktif dan aktif video, animasi dan grafik.Kemahiran ini boleh membawa kepada kedudukan peringkat kemasukan dengan pekerjaan pertengahan pengurusan dalam bidang yang semakin meningkat grafik gerakan, pengeluaran, permainan, video atau reka bentuk.

Seperti yang anda cuba untuk memikirkan jika ijazah sarjana muda ini adalah sesuai untuk anda, anda perlu mengambil kira tuisyen. Kos biasa bergantung kepada di mana sekolah itu terletak, di mana anda tinggal, bagaimana anda mengambil kelas dan berapa banyak kelas yang anda ambil sepanjang sesuatu semester.

Dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Media dan Design, anda boleh mencari pekerjaan dalam pelbagai bidang. Sesetengah pelajar berakhir dengan tajuk seperti pengarah seni, pengurus projek, pereka web, editor video, pakar multimedia, pereka permainan, animator, pereka grafik, artis pengiklanan dan pengurus komunikasi. kedudukan yang tepat yang anda berakhir dengan boleh bergantung kepada kawasan anda kepakaran, pengalaman sebelumnya dan matlamat kerjaya.

Sebaik sahaja anda memikirkan yang mana program ijazah yang tepat untuk anda dan matlamat kerjaya anda, anda perlu memohon untuk sekolah.Syukurlah, proses permohonan adalah agak mudah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.