Keystone logo

47 Sarjana Muda Program dalam Gubahan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Seni Persembahan
 • Muzik
 • Gubahan
Bidang pengajian
 • Seni Persembahan (47)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Gubahan

  Sarjana Muda dalam Kandungan adalah program yang memberi penekanan yang kuat pada asas muzik dan menyampaikan prospek masa lalu, masa kini dan masa depan komposisi kepada pelajar. Setelah tamat pengajian ini, graduan akan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk melanjutkan kerjaya muzik mereka dan boleh mengejar bidang pekerjaan di banyak laluan yang berbeza.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Komposisi? Program memberi tumpuan kepada kajian muzik untuk meningkatkan pelajar 'pengetahuan dan memberi tumpuan kepada teknik jujukan dan idea. Kursus boleh didapati dalam mata pelajaran teori dan praktikal, termasuk latihan telinga, sejarah muzik, teknik mengarang musik, keharmonian dan bentuk muzik. Satu kursus popular, teknologi komposisi, menyediakan kajian mengenai peralatan, teknik dan konsep yang berkaitan dengan studio elektronik. Terdapat juga kelas yang belajar piano dan surat cara lain yang, mata pelajaran elektif dan estetika muzik.

  Terdapat banyak manfaat yang berkaitan dengan melengkapkan program ijazah ini.Pelajar akan memperolehi pengetahuan dan kemahiran yang boleh membantu mereka kedua-dua peribadi dan profesional. Mereka akan diberi peluang untuk membangunkan keupayaan dan teknik mereka untuk penilaian muzik, serta memperbaiki keupayaan keyakinan, ekspresi diri dan prestasi mereka.

  Yuran kursus dan kos pendaftaran berbeza-beza mengikut institusi yang dipilih dan negara di mana pelajar yang ingin belajar. Mereka yang berminat perlu menghubungi institusi tertentu untuk mengetahui lebih lanjut.

  Apabila ijazah 's sarjana muda diperolehi dalam komposisi, graduan boleh mencari peluang-peluang kerjaya dalam beberapa bidang dan disiplin. Ramai graduan berjaya mencari kerja dalam bidang pendidikan muzik. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa pilihan pekerjaan lain, termasuk persembahan di band atau organisasi muzik yang lain, bekerja dalam rakaman audio dan juga peluang-peluang di radio dan televisyen.Ijazah ini dapat menyediakan anda dengan kemahiran untuk mendidik, mengurus organisasi muzik, menghibur, mengarang, atau melaksanakan secara profesional.

  Bagi pelajar yang mempunyai jadual yang sibuk, kelas dalam talian boleh didapati. Banyak universiti dan institusi menawarkan kelas dalam modul pembelajaran jarak jauh. Terdapat juga pilihan untuk mengambil kursus sepenuh masa atau secara sambilan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.