Keystone logo

11 Sarjana Muda Program dalam Kewangan Antarabangsa 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Ekonomi
 • Kewangan
 • Kewangan Antarabangsa
Bidang pengajian
 • Pengajian Ekonomi (11)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Kewangan Antarabangsa

  Jika anda suka nombor dan anda suka mengembara, anda sudah mendapat Ijazah Sarjana Muda Kewangan Antarabangsa mungkin menjadi pilihan yang baik untuk anda. Dalam lebih kurang empat tahun, pelajar boleh mempelajari asas-asas kewangan seperti ia terpakai bagi negara-negara di seluruh dunia dan menyediakan bagi jawatan peringkat kemasukan pada hanya kira-kira mana-mana institusi kewangan.

  &nbsp

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Kewangan Antarabangsa? Program kajian memberi tumpuan kepada amalan asas dan prinsip-prinsip dalam perniagaan antarabangsa. Kursus memberi tumpuan kepada topik-topik seperti perniagaan antarabangsa, perdagangan antarabangsa, politik, hubungan antarabangsa dan banyak lagi. Program ini biasanya mengambil masa lebih kurang empat tahun untuk disiapkan apabila digabungkan dengan kursus dikehendaki lain dari universiti atau institusi pembelajaran. Untuk diterima untuk beberapa program, pelajar mungkin perlu memenuhi PNG minimum dan SAT atau skor AKTA.

  &nbsp

  Pendapatan ijazah Sarjana Muda dalam bidang kewangan antarabangsa boleh membantu anda untuk mendapatkan kedudukan dengan institusi kewangan dan perniagaan di seluruh perkataan. Ini adalah pilihan yang baik bagi mereka yang ingin melakukan perjalanan. Banyak program juga menawarkan kursus dalam talian, menjadikannya pilihan yang baik untuk jarak jauh dan pelajar antarabangsa.

  &nbsp

  Berapa banyak ia akan kos untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Kewangan Antarabangsa banyak bergantung kepada di mana anda merancang untuk belajar. Anda akan perlu mengambil perumahan akaun dan makanan jika anda menghadiri kelas di kampus. Kursus dalam talian mungkin mempunyai kos yang berbeza. Teliti menyelidik program anda untuk mengetahui apa kos yang terlibat.

  &nbsp

  Walaupun ijazah sarjana muda dalam kewangan antarabangsa benar-benar kelihatan untuk menyediakan pelajar bagi program sijil atau ijazah sarjana, pendapatan ijazah sarjana muda boleh layak graduan bagi jawatan peringkat kemasukan dalam institusi kewangan di seluruh dunia.Pendapatan ijazah ini juga layak untuk pelajar program sijil ijazah, yang hanya boleh bertahan satu semester tambahan dan membantu pelajar dalam penempatan kerjaya.

  &nbsp

  Anda biasanya boleh terpakai bagi sesuatu program kewangan antarabangsa dengan pergi ke laman web sekolah anda dan mengemukakan permohonan dalam talian, selagi anda memenuhi syarat. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.