Keystone logo

41 Sarjana Muda Program dalam Keselamatan IT 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Teknologi
 • Teknologi Maklumat
 • Keselamatan IT
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (41)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Keselamatan IT

  Ijazah Sarjana Muda boleh menyediakan anda untuk kerjaya dalam pelbagai bidang atau disiplin. Ia boleh mengambil masa mana saja dari tiga hingga lima tahun untuk mendapatkan ijazah ini, bergantung pada berapa banyak kursus yang anda ambil pada satu masa dan di mana anda bersekolah.

  Apakah Sarjana Muda dalam Keselamatan IT? Istilah IT bermaksud Teknologi Maklumat. Dengan mendapatkan ijazah dalam IT Security, anda boleh mempelajari cara menguruskan maklumat sensitif yang disimpan dalam talian atau secara elektronik. Dengan peningkatan teknologi yang digunakan dalam perniagaan setiap hari, ijazah ini boleh sangat praktikal. Kerja kursus mungkin termasuk subjek seperti pengaturcaraan, pembangunan web, seni bina komputer, dan keselamatan siber. Topik-topik ini boleh membantu menyediakan anda bukan sahaja untuk mengendalikan keselamatan komputer tetapi juga untuk melakukan tugas berasaskan teknologi lain, seperti membuat atau membetulkan program.

  Kemahiran komputer yang digunakan dalam IT Security dapat membantu anda menjadi lebih baik menggunakan komputer untuk kegunaan sehari-hari. Terima kasih kepada fokus keselamatan tahap, anda boleh menjadi lebih selamat dalam talian. Anda juga boleh menggunakan pengetahuan pengaturcaraan untuk membuat laman web atau blog anda sendiri.

  Derajat boleh menelan kos yang berbeza. Harga akhir boleh bergantung kepada sekolah yang anda hadiri, kursus yang anda perlukan, dan prasyarat yang perlu anda jumpai.

  Jika anda memperoleh ijazah sarjana muda dalam IT Security, pilihan karier mungkin termasuk kedudukan peringkat kemasukan dalam organisasi atau perniagaan. Anda mungkin akan bekerja untuk membantu mencegah rekod syarikat yang tidak diingini atau tidak dibenarkan. Beberapa pekerjaan biasa termasuk menjadi pentadbir rangkaian atau jurutera perisian. Adalah penting bagi perniagaan untuk melindungi diri mereka untuk jenayah siber, jadi boleh ada banyak pekerjaan yang tersedia.

  Kursus yang diambil dalam talian atau pendaftaran di universiti tradisional boleh membantu anda menyelesaikan kredit yang diperlukan untuk mendapatkan ijazah anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.