Keystone logo

13 Sarjana Muda Program dalam Keselamatan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Teknologi
 • Keselamatan
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (13)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Sarjana Muda Program dalam Keselamatan

   Mempunyai ijazah sarjana muda menandakan anda telah menyelesaikan kursus dalam kedua-dua kurikulum pendidikan umum dan bidang minat khusus. Pencapaian ini boleh memenuhi syarat anda untuk pelbagai pekerjaan, atau jika anda ingin meneruskan pendidikan, ia membolehkan anda memperoleh ijazah lanjutan.

   Apakah Sarjana Muda dalam Keselamatan? Sarjana Muda dalam Keselamatan berkemungkinan adalah ijazah yang tepat untuk sesiapa yang berminat dalam keselamatan antarabangsa, pengurusan keselamatan, atau keselamatan korporat. Terdapat banyak jenis keselamatan, dan oleh itu, kursus kursus ijazah mungkin berbeza-beza. Beberapa kelas yang mungkin dijangkakan pelajar termasuk Teori Aplikasi Keselamatan, Isu Kontemporari dalam Keselamatan, Pengaturcaraan untuk Keselamatan Berkesan, dan Keselamatan Maklumat.

   Menjadi akrab dengan aspek keselamatan ini mungkin akan memberi pelbagai faedah. Kesedaran mengenai ancaman yang berpotensi, pengetahuan bagaimana menangani krisis, dan keupayaan untuk mengekalkan persekitaran yang selamat adalah semua kemahiran yang penting dalam dan luar sektor keselamatan.

   Sekiranya anda tertanya-tanya berapa banyak kos untuk mendapatkan Sarjana Muda dalam Keselamatan, cara terbaik untuk mendapatkan maklumat adalah untuk berhubung dengan sekolah yang anda ingin mendaftarkan dan bertanya mengenai tuisyen dan bayaran dengan pejabat kemasukan.

   Boleh jadi pelbagai peluang pekerjaan yang anda ada peluang untuk meneruskan selepas memperolehi Sarjana Muda Keselamatan. Tahap sedemikian membolehkan anda bekerja sebagai pengurus keselamatan dalam beberapa sektor, contohnya. Anda juga boleh bertindak sebagai perunding keselamatan untuk syarikat dan organisasi yang ingin mendapatkan perspektif bebas mengenai keperluan keselamatan mereka. Sekiranya anda berminat dalam penguatkuasaan undang-undang, kemahiran profesional baru anda boleh menyediakan anda untuk bekerja dalam kedudukan ini juga.

   Sesiapa yang serius berminat untuk memperolehi Sarjana Muda Keselamatan harus meneliti sekolah yang menawarkan program ini. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.