Keystone logo

10 Sarjana Muda Program dalam Kepimpinan Strategik 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Kepimpinan
 • Kepimpinan Strategik
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (10)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Kepimpinan Strategik

  Pelajar yang berjaya menamatkan kursus yang ditetapkan dalam utama kolej biasanya dianugerahkan ijazah sarjana muda. diploma ini akan mengikuti pengajian sekolah tinggi, dan bagi pelajar yang meneruskan pelajaran mereka, mendahului induk 's dan kedoktoran peringkat kursus.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Kepimpinan Strategik? program ijazah ini menggabungkan kursus antara disiplin dalam usaha untuk membangunkan kebolehan kepimpinan pelajar, kebiasaan dengan organisasi dan kebolehan menyelesaikan masalah. Untuk tujuan ini, beberapa kelas dalam kurikulum mungkin termasuk Pengenalan kepada Kepimpinan Organisasi, Prinsip Pengurusan, dan Psikologi Organisasi. Setiap kawasan-kawasan tumpuan kajian mengenai mengasah kemahiran menyelesaikan masalah untuk permohonan dalam suasana perbadanan atau pengurusan.

  Ijazah Sarjana Muda dalam Kepimpinan Strategik boleh memberi manfaat kepada pelajar dengan membangunkan kemahiran analitikal yang kuat dan kebolehan kepimpinan yang akan memberi manfaat dalam hampir apa jua keadaan.Ini ditambah pula dengan penekanan terhadap penyelesaian membangun, akan menjadikan mana-mana graduan menjadi masalah superstar penyelesai.

  The tuisyen dan bayaran yang berkaitan dengan ijazah ini akan dikira berdasarkan beberapa faktor. Untuk mendapatkan gambaran yang lebih baik daripada apa kos anda mungkin, anda boleh bertanya di pejabat kemasukan sekolah anda.

  Pelbagai peluang pekerjaan akan disediakan untuk graduan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Kepimpinan Strategik. Kemahiran kepimpinan dibangunkan di seluruh kerja kursus program ini sering diterjemahkan dengan baik ke dalam jawatan pengurusan dalam suasana yang korporat. peluang berpotensi termasuk pekerjaan dengan penekanan kepada perundingan dan latihan. Jawatan seperti pengarah latihan, pengurus merekrut atau strategi organisasi semua akan menggunakan kebolehan dan kemahiran yang dibangunkan dalam program ijazah. Satu lagi pilihan untuk graduan untuk mempertimbangkan, bagaimanapun, perunding bebas untuk syarikat dan pelanggan lain.

  Ada kadang-kadang pilihan yang ada yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Kepimpinan Strategik melalui kajian dalam talian dan penyiapan kerja kursus. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.