Keystone logo

27 Sarjana Muda Program dalam Kepimpinan Organisasi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Kepimpinan
 • Kepimpinan Organisasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (27)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Kepimpinan Organisasi

  Seorang sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan arahan maju di kawasan tertentu kepentingan. Pelajar yang melanjutkan sarjana muda sedang melatih untuk kerjaya yang dipilih atau meletakkan asas untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat siswazah.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Kepimpinan Organisasi? Program ijazah ini menyampaikan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kepimpinan dalam bidang seperti sumber manusia dan organisasi bukan untung. Pengkhususan juga ditawarkan dalam komunikasi, menekankan pertukaran interpersonal dan pembinaan penyelesaian komunikasi. Kurikulum kepimpinan organisasi merangkumi kursus-kursus seperti pemikiran kritikal, pengurusan, perakaunan, belanjawan, dan sistem maklumat. Arahan sumber manusia melibatkan kajian dalam sosiologi dan psikologi, analisis kerja, penempatan, pampasan, faedah, latihan, dan perhubungan pekerja. Sebuah pusat khusus bukan keuntungan pada bagaimana masalah sosial ditangani melalui agensi-agensi bukan keuntungan.Peluang disediakan untuk latihan dan penyertaan dalam kajian kes.

  Pelajar program ini menyedari pertumbuhan peribadi melalui pembangunan pemikiran kritis dan kemahiran membuat keputusan. Bidang ini menawarkan peluang untuk memberi manfaat kepada masyarakat dan mengejar cita-cita individu melalui kepimpinan dalam organisasi bukan untung.

  Sekolah-sekolah di negara-negara yang berbeza menawarkan program dalam kepimpinan organisasi. Kurikulum dan lokasi adalah antara faktor menentukan kos. Untuk mencari pilihan terbaik untuk memenuhi kepentingan individu dan matlamat, pelajar menyelidik kemungkinan global mereka.

  Graduan dilengkapi untuk mengambil kedudukan kepimpinan dalam pelbagai aspek struktur organisasi, termasuk urus tadbir, kewangan, pengumpulan dana, dan pemasaran. Kepekatan komunikasi membuka pintu untuk kerjaya seperti wakil perhubungan awam, sosial pakar media, penyelaras media, penulis teknikal, dan pengurus maklumat.Pilihan sumber manusia menyediakan peluang untuk bekerja dalam latihan dan pembangunan, penempatan pekerjaan, pentadbiran faedah, dan analisis kerja. Kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi daripada program ini boleh digunakan dalam arena bukan keuntungan dan juga sektor perniagaan am.

  Untuk memulakan kerjaya ganjaran anda dalam bidang yang boleh membuat perbezaan di dunia, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.