Keystone logo

83 Sarjana Muda Program dalam Kecerdasan Buatan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Teknologi
 • Kecerdasan Buatan
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (83)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Kecerdasan Buatan

  Ijazah Sarjana Muda adalah program akademik pasca menengah yang biasanya diselesaikan dalam masa tiga hingga lima tahun. Pelajar yang ingin memasuki program siswazah atau profesional mestilah mempunyai ijazah sarjana muda. Ijazah yang diberikan boleh dipanggil Ijazah Sarjana Muda Sastera atau Ijazah Sarjana Sains bergantung pada kursus pengajian dan bilangan kredit yang diperlukan.

  Apakah Sarjana Muda Kepintaran Artificial? Ijazah ini menyediakan pelajar untuk membangunkan aplikasi kecerdasan buatan, seperti pengenalan pertuturan, pengiktirafan muka, dan terjemahan bahasa. Bidang pengajian mungkin termasuk perlombongan data, matematik lanjutan, kejuruteraan, dan robotika. Pengalaman batu kapur atau magang mengetengahkan banyak program dan menyediakan pelajar untuk karier dan pengajian siswazah.

  Memperolehi ijazah sarjana muda dalam kecerdasan buatan boleh membangunkan kemahiran berfikir analitik yang kuat dan kebolehan menyelesaikan masalah yang memberi manfaat kepada graduan secara peribadi dan profesional. Graduan juga boleh mengembangkan kemahiran dalam bidang perlombongan data dan analisis yang akan membuka pintu dalam pelbagai industri.

  Kos gelar sarjana bergantung pada sekolah yang dipilih dan panjang pengajian. Pelajar perlu mengkaji atau menghubungi sekolah yang bakal datang untuk memastikan mereka mempunyai maklumat yang mereka perlukan.

  Mempunyai ijazah sarjana muda dalam kecerdasan buatan boleh membuka pintu untuk laluan kerjaya yang baru dan menarik. Pekerjaan yang mungkin termasuk ahli sains data, pakar pembelajaran mesin, atau jurutera komputer. Seseorang yang suka mengajar boleh melatih orang lain untuk membangun dan menggunakan kecerdasan buatan atau mungkin ingin mengajar di peringkat menengah atau pendidikan tinggi. Alternatif lain adalah bekerja dalam jualan untuk syarikat yang memasarkan aplikasi kecerdasan buatan kepada pengguna. Ini adalah bidang yang semakin berkembang, jadi pekerjaan mungkin tersedia dalam beberapa tahun yang tidak wujud hari ini.

  Calon pelajar boleh mengejar gelaran sarjana dalam kecerdasan buatan di kampus atau kampus universiti, atau mungkin dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.