Keystone logo

180 Sarjana Muda Program dalam Keadilan Jenayah 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Undg-undg
 • Keadilan Jenayah
Bidang pengajian
 • Pengajian Undg-undg (180)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Sarjana Muda Program dalam Keadilan Jenayah

  Pendapatan Sarjana Muda Keadilan Jenayah adalah satu peluang yang baik untuk pelajar mendapat asas yang kukuh dalam sistem keadilan jenayah. Individu mempelajari kemahiran yang membolehkan mereka untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya mereka.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Keadilan Jenayah? Ijazah dalam keadilan jenayah menggabungkan kajian tradisional kriminologi dan tingkah laku jenayah dengan kemahiran moden dan praktikal seperti forensik, pemetaan jenayah dan penulisan laporan. Ia melengkapkan pelajar dengan pengetahuan yang penting untuk berjaya, seperti keselamatan pemahaman, jenayah siber, pengurusan, penjagaan kesihatan institusi dan perkhidmatan manusia. Kajian memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran untuk menjadi pemimpin yang berkesan dengan menumpukan kepada trend semasa yang memberi kesan kepada bidang keadilan jenayah. Peserta program juga akan mempelajari tentang sistem keadilan juvana, etika, prosedur kepolisan, undang-undang, kewangan, kepelbagaian dan pentadbiran dasar.

  Terdapat sebab-sebab yang banyak mengapa individu memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Keadilan Jenayah.Sebagai contoh, program yang mengajar pelbagai kemahiran yang direka untuk menyediakan teknik-teknik moden yang berguna. Pelajar boleh menjangka meneroka proses pendakwaan, analisis statistik, kaedah penyelidikan dan keselamatan sempadan.

  Kos program berbeza-beza bergantung kepada institusi itu, dan ijazah yang biasanya mengambil masa antara tiga hingga empat tahun untuk disiapkan. Individu mesti teliti sekolah kajian untuk memastikan bahawa program yang sesuai dengan matlamat mereka.

  Pelbagai laluan kerjaya wujud bagi graduan program ini. Mereka mungkin mendapati diri mereka dalam permintaan untuk kerjaya semakin kompetitif dalam keselamatan dalam negeri, keselamatan awam, pembetulan dan penguatkuasaan undang-undang. Peluang lain termasuk pekerjaan sebagai tindak balas kecemasan, casework, kaunseling, pentadbiran, percubaan dan parol. Pelajar membangunkan wawasan ke dalam menyelesaikan isu-isu moden keadilan jenayah, seperti penghuni penuaan penduduk dan pertumbuhan yang dramatik dalam bilangan tahanan, dengan memberi tumpuan kepada sistem berdedikasi etika.

  Banyak peluang-peluang antarabangsa bagi program yang wujud dari pelbagai universiti. Kelas dalam talian adalah pilihan yang ideal untuk individu yang tinggal di kawasan pedalaman di seluruh dunia. Alternatif berasaskan web menampung pelajar-pelajar yang memerlukan jadual yang fleksibel. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.