Keystone logo

6 Sarjana Muda Program dalam Katering 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Perniagaan Makanan dan Minuman
  • Katering
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (6)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Sarjana Muda Program dalam Katering

Ijazah sarjana muda, yang boleh diperolehi dalam tiga hingga empat tahun pengajian sepenuh masa, boleh membantu ramai individu mencapai matlamat pendidikan mereka. Memperoleh ijazah sarjana muda juga boleh meningkatkan kemahiran tempat kerja wajar dan menjadikan mereka sangat didambakan di kalangan majikan selepas tamat pengajian.

Individu yang berminat mungkin bertanya, apa yang Sarjana Muda Catering? program ijazah ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran asas mereka perlu mencari kerjaya dalam bidang katering dan hospitaliti makanan. Kelas di program ijazah ini biasanya meliputi topik-topik seperti belanjawan, kemahiran kepimpinan, pemasaran, pengurusan inventori, dan amalan pengambilan. Setelah tamat pengajian, pelajar harus mempunyai keupayaan untuk menyelaraskan tugas-tugas sehari-hari yang diperlukan untuk menjalankan perkhidmatan katering, restoran, atau lain-lain penubuhan hospitaliti makanan.

Menerima Ijazah Sarjana Muda Catering boleh menjadi sangat bermanfaat untuk graduan.program ini mengajar graduan mempunyai kemahiran pengurusan masa yang berkesan, untuk meletakkan usaha terbaik mereka ke dalam kerja mereka, dan bagaimana untuk bekerja dengan baik dengan orang lain. Kemahiran ini adalah semua yang diperlukan untuk cemerlang di dalam dan keluar dari tempat kerja.

Banyak sekolah menawarkan program sarjana muda dalam katering, namun setiap sekolah akan mempunyai kos yang berbeza yang berkaitan dengan program mereka. Atas sebab ini, pelajar perlu menyelidik sekolah yang berpotensi dengan teliti untuk memahami sepenuhnya kos program mereka sebelum mereka memulakan kelas.

Individu yang mendapat ijazah Sarjana Muda dalam bidang katering adalah amat sesuai untuk kerjaya dalam perkhidmatan makanan, pengurusan restoran, hospitaliti, dan pemasaran masakan. Graduan boleh dapat untuk mencari kerjaya sebagai pengurus katering, pengurus restoran atau penolong pengurus, penyelaras pengambilan bagi pertubuhan perkhidmatan makanan, dan rakan hospitaliti.Pendapatan ijazah ini juga menyediakan graduan yang ingin meneruskan pelajaran mereka dengan pengetahuan yang pra-syarat mereka perlu memohon untuk program ijazah sarjana.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai memperoleh ijazah Sarjana Muda dalam bidang katering, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.