Keystone logo

4 Sarjana Muda Program dalam Fotografi Fesyen 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pengajian Seni
 • Fotografi
 • Fotografi Fesyen
Bidang pengajian
 • Pengajian Seni (4)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Sarjana Muda Program dalam Fotografi Fesyen

  Sarjana Muda dalam Fashion Fotografi adalah untuk pelajar yang suka fotografi dan fesyen yang tinggi dan mahu menggabungkan dua untuk membangunkan kemahiran dan tangan-pada pengalaman yang diperlukan untuk membuat kerjaya dalam bidang ini. Terdapat banyak pilihan untuk mengikuti bidang pengajian ini, kedua-dua di Amerika Syarikat dan di luar negara.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Fesyen Fotografi? Satu program ijazah yang biasa termasuk kursus dalam gambar pemprosesan, teknik visual dan peralatan. Pelajar-pelajar belajar untuk menubuhkan lampu berkesan, bekerja dengan make-up artis dan stylists, dan menggabungkan gaya tertentu ke dalam gambar. Kerja kursus tambahan meliputi sejarah fesyen, undang-undang hak cipta dan pelesenan, dan pemasaran dan komunikasi. Hands-on pengalaman dalam bentuk latihan dan perantisan sering mengiringi program ini.

  Ada beberapa sebab mengapa pelajar boleh memilih untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda Fesyen Fotografi.Salah satu kelebihan utama jenis ini adalah tahap penyediaan tajam dalam bidang yang khusus, yang boleh memberikan anda kaki apabila anda cuba untuk memecah masuk ke dalam industri yang kompetitif ini.

  Sarjana Muda dalam Fashion Fotografi boleh mengambil mana-mana dari tiga hingga empat tahun untuk disiapkan. Terdapat banyak pilihan antarabangsa untuk jenis ijazah, dan kos berbeza dari sekolah ke sekolah. Satu pertimbangan ditambah ialah kos peralatan fotografi. Ia adalah disyorkan bahawa anda menghubungi sekolah-sekolah khusus kepentingan yang anda dan bertanya tentang jangkaan kos.

  Pelajar yang memperoleh Ijazah Sarjana Muda Fesyen Fotografi mendapati diri mereka lebih baik keadaannya untuk memecah masuk ke dalam arena fotografi fesyen. Berbekalkan kefahaman yang mendalam tentang subjek dan komposisi objek, trend fesyen, dan asas-asas pemasaran, pelajar boleh mencari jawatan dengan penerbit majalah, pereka, dan agensi pengiklanan. Mereka juga boleh menubuhkan studio mereka sendiri dan bekerja sebagai jurugambar fesyen bebas.

  Kelas di fotografi fesyen boleh diambil secara sepenuh atau separuh masa. Terdapat juga banyak pilihan dalam talian untuk ijazah ini sebagai banyak institusi kini menawarkan program pembelajaran jarak jauh. Untuk memikirkan yang sekolah yang tepat untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.