Keystone logo

1 Sarjana Muda Program dalam PR Fesyen 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Fesyen
 • PR Fesyen
Bidang pengajian
 • Fesyen (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Popular locations

   Sarjana Muda Program dalam PR Fesyen

   Sarjana Muda dalam Fashion PR adalah untuk pelajar yang berminat dalam fesyen tinggi dan perhubungan awam, yang, apabila digabungkan, menterjemah untuk mempromosikan jenama fesyen atau jenama melalui pelbagai kedai pemasaran kreatif. Terdapat banyak peluang untuk jenis program peringkat nasional dan antarabangsa.

   Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Fesyen PR? Program menggabungkan kursus praktikal dalam barangan fesyen dan pemasaran dengan tangan-on latihan dalam industri. Tipikal kursus tahun pertama untuk program ini termasuk pengenalan kepada PR dan media dalam industri fesyen, pengenalan untuk mereka bentuk dan budaya, dan ilustrasi fesyen komunikasi digital. Kursus Upperclass boleh termasuk gaya, penjenamaan, pemasaran dan kreatif. Program ini sering memuncak dalam satu siri projek yang sangat individu, magang, dan pembangunan portfolio.

   Kos program ini berbeza mengikut institusi dan lokasi, dan kursus biasanya mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk disiapkan.Ia adalah penting untuk bakal pelajar untuk menyelidik sekolah secara menyeluruh untuk memastikan program yang ditawarkan sesuai dengan matlamat mereka.

   Ramai pelajar memilih Sarjana Muda Fesyen PR terutamanya kerana mereka mahu bekerja dalam bidang kreatif dan dinamik. Mempunyai ijazah ini menyediakan asas yang kukuh prinsip industri dan segue ke dalam dunia fesyen, yang terkenal keras untuk memecah masuk ke dalam.

   Graduan Sarjana Muda Fesyen PR telah mendapat pekerjaan dalam bidang kewartawanan fesyen, membeli, pengurusan runcit, dan pemasaran fesyen. Rumah fesyen memegang jenis Muda dihormati. Terdapat pelbagai jawatan dalam industri reka bentuk fesyen bahawa seseorang pelajar boleh mengisi dengan ijazah ini di bawah tali pinggang beliau, pengurus terutamanya PR atau pengurus pemasaran. Pendek kata, anda akan menguruskan reputasi seorang pereka, rumah reka bentuk, atau jenama.

   Kelas boleh diambil sama ada sepenuh masa atau separuh masa apabila bekerja ke arah ijazah ini.Jika anda menjugel kerja sambilan, kursus dalam talian boleh menjadi pilihan yang baik. Kecuali latihan, banyak universiti menawarkan sebahagian besar kelas mereka dalam modul jauh-pembelajaran. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.