Keystone logo

1 Sarjana Muda Program dalam Kewangan Eksekutif 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Pengurusan
  • Program Eksekutif
  • Kewangan Eksekutif
Bidang pengajian
  • Pengajian Pengurusan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular education type

Sarjana Muda Program dalam Kewangan Eksekutif

program ijazah sarjana muda mewakili ijazah peringkat sarjana muda tertinggi atau pensijilan yang ditawarkan dalam kebanyakan bidang. Ia biasanya diambil untuk salah satu daripada dua sebab: sama ada pelajar yang mencari kerjaya dalam bidang dan ingin memasukinya dengan pengetahuan latar belakang yang lengkap mengenai sejarah dan pengetahuan asas bidang, atau pelajar bertujuan untuk melengkapkan ijazah sarjana muda sebagai sebahagian daripada usaha yang lebih besar untuk ijazah sarjana.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Kewangan Eksekutif? Ia adalah program ijazah pertama yang direka khusus untuk membimbing pelajar-pelajar yang ingin memasuki dunia perniagaan dalam peranan eksekutif dengan menyediakan mereka dengan pengetahuan kewangan yang direka untuk memaksimumkan keupayaan mereka untuk membuat pertimbangan bunyi yang membimbing syarikat-syarikat ke arah keuntungan maksimum. Ia biasanya mengambil masa empat hingga lima tahun pengajian sepenuh masa untuk disiapkan, dan ia menggabungkan kedua-dua kursus perniagaan umum seperti pengurusan dan kursus tertentu dalam kewangan dari perspektif eksekutif bekerja.

Manfaat memperoleh Ijazah Sarjana Muda dalam Kewangan Eksekutif adalah persediaan yang lebih baik untuk membuat keputusan kewangan pada peringkat korporat dan latihan yang lebih khusus dalam kepimpinan dan peranan eksekutif daripada satu akan mencari dalam ijazah perniagaan am.

Kos untuk ijazah berbeza-beza agak sedikit bergantung kepada lokasi sesebuah institusi dan struktur, tetapi secara umum, mereka sepadan dengan kos menghadiri sekolah untuk program lain. Rujuk profil tuisyen asas bakal sekolah untuk maklumat lanjut.

Pelajar yang memperoleh Ijazah Sarjana Muda dalam Kewangan Eksekutif cenderung untuk bekerja dalam kedudukan korporat, memasuki tenaga kerja dalam peranan eksekutif atau dalam peranan direka untuk menjadi mentor satu ke arah penempatan eksekutif akhirnya. Mereka juga bekerja dalam kedudukan perundingan yang menawarkan ilmu luar kepada firma yang memerlukan bimbingan dengan kewangan mereka.

Online program ijazah sarjana muda dalam kewangan eksekutif boleh didapati secara meluas dari sekolah yang sama yang menawarkan alternatif dalam tempat duduk mereka.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.