Keystone logo

20 Sarjana Muda Program dalam Bahasa Inggeris Akademik 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana Muda
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Bahasa
 • Bhs Inggeris
 • Bahasa Inggeris Akademik
Bidang pengajian
 • Bahasa (20)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Sarjana Muda Program dalam Bahasa Inggeris Akademik

  Ijazah Sarjana Muda adalah satu program sarjana muda di mana peserta mempelajari asas-asas bidang pengajian yang mereka pilih. Walaupun ramai individu yang lulus dan pergi terus ke dalam tenaga kerja, ramai yang mendapat ijazah sarjana muda supaya mereka boleh mengejar tuan atau Ph.D.

  Apakah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris Akademik? Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran berbahasa Inggeris dan komunikasi individu bukan berbahasa Inggeris. Matlamatnya adalah untuk membangunkan skillets peserta yang cukup supaya mereka berasa selesa dan yakin menggunakannya dalam kehidupan akademik dan profesional mereka. Pengajar program ini umumnya mengajar dengan ketat dalam bahasa Inggeris, dan kelas biasanya merupakan persekitaran "bahasa Inggeris sahaja". Pelajar boleh diajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran berfikir kritis mereka semasa membangun keupayaan bahasa asing dan diminta untuk bekerjasama dengan pelajar lain dari seluruh dunia.

  Individu yang menyertai program ini mempunyai peluang untuk mengambil banyak kemahiran berharga, seperti kemampuan untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam bahasa Inggeris yang ditulis dan bertutur. Kemahiran berbahasa Inggeris yang kuat dikehendaki oleh kebanyakan organisasi di seluruh dunia. Pelajar juga boleh mengembangkan kecenderungan untuk pembelajaran sepanjang hayat serta kesedaran bahasa umum.

  Kos gelaran sarjana berbeza-beza. Berapa banyak pelajar boleh mengharapkan untuk membayar pendidikan mereka bergantung kepada beberapa faktor, termasuk di mana mereka memilih pergi ke sekolah dan tempoh program.

  Graduan program khusus ini mempunyai kemahiran yang dihargai dalam banyak industri yang berbeza dan akan menjadikan mereka calon yang ideal untuk beberapa jawatan. Pelajar boleh mendapat kejayaan dalam bidang akademik, kerajaan atau perniagaan, bekerja sebagai pengajar, wartawan antarabangsa, wartawan, penulis buku, guru bahasa asing, pegawai maklumat, editor dan penyelidik.

  Banyak sekolah yang berbeza menawarkan Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris Akademik. Kursus dalam talian adalah pilihan yang mudah untuk pelajar dengan jadual yang sibuk. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.