Keystone logo

55 Sarjana Muda Program dalam Animasi Komputer 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pengajian Seni
  • Animasi
  • Animasi Komputer
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni (55)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Muda Program dalam Animasi Komputer

Ramai orang jatuh cinta dengan ciri-ciri animasi apabila mereka adalah kanak-kanak dan cinta yang dijalankan sepanjang kehidupan dewasa mereka. Hari ini, animasi telah menemui banyak tempat-tempat baru, termasuk permainan video, sistem pendidikan, dan filem sendiri diterbitkan. Ada yang suka untuk menjadikan cinta mereka animasi ke dalam kerjaya. Ijazah Sarjana Muda dalam bidang animasi memberikan orang-orang kelebihan dalam industri animasi yang kompetitif.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Animasi? Ijazah ini biasanya meliputi teknik animasi kedua-dua klasik dan berasaskan komputer. Ia mengajar pelajar untuk memberikan "ilusi hidup" melalui kursus-kursus dalam bercerita, persembahan, dan pembangunan watak. Kursus merangkumi lukisan dan komposisi, rangka utama, dan menangkap gerakan komputer.

Projek animasi yang paling adalah mengikut jadual yang singkat dan bajet yang ketat. Pengurus projek mahu animator yang boleh datang ke dalam projek dan memukul tanah berjalan.A Sarjana Muda Animasi menunjukkan bahawa pekerja yang berpotensi telah dimasukkan ke dalam masa untuk mempelajari nya kraf dan juga biasa dengan kaedah standard industri dan alat. Di samping itu, ramai graduan mendapati bahawa pendidikan asas yang kukuh membebaskan mereka menumpukan perhatian terhadap ungkapan seni mereka.

Kos untuk program ini sangat berbeza dengan institusi. Pelajar boleh mengharapkan untuk membayar yuran pengajian dan makmal. Pelajar jauh perlu sebuah komputer riba dan kelajuan tinggi sambungan Internet. Program animasi biasanya berlangsung selama tiga hingga lima tahun.

Ramai graduan bekerja untuk sebuah studio utama. Pekerja baru sering pakar dalam satu aspek animasi. Bagi projek animasi tradisional, pendatang baru sering menyiapkan di-antara bingkai sehingga mereka menjadi cukup berpengalaman untuk mereka bentuk watak-watak dan menghasilkan bingkai utama mereka.Animator komputer sering sama ada pakar dalam penciptaan watak (mesh generasi), animasi penipuan, animasi kerangka utama, menangkap gerakan, Penteksturan, atau pos pengeluaran. Graduan lain bekerja untuk media atau firma pengiklanan dalam pelbagai tugasan. Firma-firma yang lebih kecil sering membenarkan pekerja untuk menjadi jack-of-semua dagangan dalam saluran paip animasi.

Pelajar animasi boleh mencari beberapa institusi di seluruh dunia. Mereka di lokasi yang jauh sering boleh melengkapkan talian pendidikan mereka. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.