Keystone logo
Portugal

Universiti Terbaik untuk Sarjana Muda Program dalam Portugal 2024

Bilangan institusi: 7
  • Viseu, Portugal

  Dalam dua dekad yang lalu, Institut Politeknik Viseu telah berkembang secara berterusan dan kini merangkumi 6 unit: 5 sekolah tinggi - The School of Education, The School of Technology, The Agrarian School, The School of Technology and Management (di bandar Lamego), Sekolah Kesihatan; dan Perkhidmatan Kebajikan. Pada masa ini institusi ini mempunyai lebih daripada 7000 pelajar dan 400 guru.

  • Viana do Castelo, Portugal

  Polytechnic Institute of Viana do Castelo (IPVC) ditubuhkan pada tahun 1980. Merupakan institusi serantau, yang bertujuan untuk latihan manusia, budaya, ilmiah, teknikal, dan profesional yang berkelayakan, untuk melakukan penyelidikan yang diperlukan untuk mencapai misinya dan bekerjasama dengan komuniti serantau Alto-Minho, terutama dengan sektor produktif dan keusahawanannya.

  • Maia, Portugal

  Di ISMAI, anda bukan sahaja akan mendapat pendidikan cemerlang tetapi juga kampus universiti yang besar dan moden dengan kemudahan pengangkutan yang sangat baik, termasuk stesen Metro ISMAI, tepat di sebelah institut universiti kami.

  • Lamego, Portugal

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Viseu, Portugal

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Castelo Branco, Portugal

  The Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) is a public institution of higher education, whose culture is characterised by the richness of the diversity and uniqueness of each own one of the six schools that are Agriculture, Applied Arts, Education, Management, Health and Technology.

  • Coimbra, Portugal

  Salah satu Institusi Pengajian Tinggi Swasta yang tertua di Portugal, dengan lebih daripada tujuh dekad kewujudan.