Keystone logo
مليسيا

Universiti Terbaik untuk Sarjana Muda Program dalam مليسيا 2024

Bilangan institusi: 32
  • Kuala Lumpur, مليسيا

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, مليسيا

  Kolej ini secara rasmi mula beroperasi pada Januari 2001 di sebuah bangunan pejabat 6 tingkat yang sederhana yang terletak di tengah-tengah Bandaraya Johor Bahru. Hari ini, ia telah berkembang menjadi salah satu kolej terkemuka di Malaysia Selatan, menghasilkan pencapaian pelajar yang signifikan dalam bidang perakaunan, pengurusan, undang-undang dan pendidikan pra-universiti (tahap A).

  • George Town, مليسيا

  DISTED, institusi pengajian tinggi swasta Bukan Untung pertama di Pulau Pinang yang dimiliki oleh Yayasan Pendidikan Wawasan, komited untuk memberikan pendidikan dan latihan kepada pelajar muda untuk melayani keperluan industri dan masyarakat. Ini bertumbuh pada keyakinan masyarakat dan kekuatan program, kakitangan dan penjagaan pelajarnya.

  • Kota Bharu, مليسيا

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) bermula pada tahun 1993 ketika ia ditubuhkan oleh Allahyarham Senator Profesor Datuk Dr Ismail Md. Salleh, di mana kolej universiti ini sebelumnya dikenali sebagai Institut Teknologi Twintech.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  The One Academy adalah sebuah kolej yang diiktiraf oleh MQA dengan status MSC, menjalankan hubungan rasmi dengan universiti dan kolej reka bentuk yang terkenal di seluruh dunia.

  • George Town, مليسيا

  SENTRAL College Penang senang hati memainkan peranan penting dalam menyediakan program pendidikan tinggi untuk memenuhi pelbagai keperluan pelajar masa kini yang ingin memperoleh kelayakan yang diiktiraf di seluruh dunia dalam mencapai matlamat kerjaya mereka.

  • Cyberjaya, مليسيا

  Separuh daripada populasi dunia terdiri daripada belia di bawah usia 25 tahun. Sebilangan kecil terlibat dalam keputusan yang mempengaruhi cara hidup, keinginan, minat, dan masa depan mereka.

  • Perak, مليسيا

  Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) pada mulanya dikenali sebagai Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Ia ditubuhkan pada tahun 1999 oleh Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Perak dan berdaftar dengan Jabatan Agama Islam Perak di bawah Enakmen Kawalan Sekolah - Sekolah Agama Islam 1996.

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  University College terkemuka di Malaysia yang mengkhususkan diri dalam Perniagaan, Seni Kulinari, Seni Komunikasi & Media, Industri Perhotelan, Pelancongan dan Perkhidmatan menekankan pembelajaran berdasarkan pengalaman.

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  Elite International College (EIC) adalah institusi pendidikan swasta yang dimiliki sepenuhnya oleh South East Asia Academy Sdn Bhd. Terletak di tengah-tengah kawasan Segitiga Emas dan pusat perniagaan Kuala Lumpur, EIC mudah diakses oleh masyarakat tempatan dan antarabangsa melalui pelbagai kaedah pengangkutan .

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  Ditubuhkan pada tahun 1987, Advance Tertiary College (ATC College) telah membentuk tradisi keunggulan, yang berjaya dengan banyak graduan dengan keputusan cemerlang dan bertaraf dunia.

  • Kampung Kubang Sawa, مليسيا

  Belajar di AeU tidak mempunyai batasan, dan pilihan kami tidak dibatasi oleh geografi.

  • Ipoh, مليسيا

  TIC juga menyediakan program-program yang membolehkan anda melanjutkan pelajaran di peringkat universiti. Program-program ini direka untuk menyediakan dan melengkapkan anda dengan alat dan pengetahuan yang betul untuk menceburi pelbagai industri atau melanjutkan pelajaran.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Vatel mempunyai 50 sekolah pengurusan hospitaliti yang terletak di Eropah, di Amerika, di Asia dan Afrika.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Pada tahun 1988, Tetsuo Saito menubuhkan Saito Academy of Graphic Design. Dia sebenarnya ingin mengajar tentang keindahan bahasa dan budaya Jepun. Sebaliknya, dengan naluri keusahawanan yang luar biasa, Encik Saito mengumpulkan Diploma Reka Bentuk Grafik pertama di Malaysia, menjadikan Saito Academy sebagai pelopor tempatan dalam pendidikan reka bentuk.