Keystone logo
Kyrgyzstan

Universiti Terbaik untuk Sarjana Muda Program dalam Kyrgyzstan 2024

Bilangan institusi: 4
  • Jalal-Abad, Kyrgyzstan

  Jalal-Abad State University adalah institusi awam yang direka untuk memberikan pendidikan tinggi dalam bidang berikut: elektronik, tenaga; pembinaan; pendidikan; kompleks industri perindustrian. Universiti sangat mementingkan promosi cita-cita luhur dan konsep pendidikan keseluruhan orang.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Sejak penubuhannya, Kyrgyzstan Turkey Manas University telah mempertimbangkan untuk menjalankan kajian pendidikan yang berkelayakan di kalangan Republik Turki di antara tugas utamanya. Universiti kami bertujuan untuk membantu belia Turki, yang dilengkapi dengan sistem pendidikan moden dan kontemporari dengan pemahaman bersama, untuk meningkatkan individu yang sedar, berdikari dan bertanggungjawab.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz State Technical University , dinamai I. Razzakov ( KSTU ), adalah unggulan pendidikan kejuruteraan Kyrgyzstan. Universiti ini menyediakan pakar yang berkelayakan dalam pelbagai bidang untuk republik kita, dekat dan jauh di luar negara.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  University Of Central Asia ( UCA ) adalah universiti sekular swasta dan bukan untuk keuntungan. Misi The University Of Central Asia adalah untuk mempromosikan pembangunan sosial dan ekonomi Asia Tengah.