Keystone logo
Kazakhstan

Universiti Terbaik untuk Sarjana Muda Program dalam Kazakhstan 2024

Bilangan institusi: 15
  • Almaty, Kazakhstan

  Universiti Teknologi Maklumat Antarabangsa ( IITU ) adalah satu-satunya Universiti di Kazakhstan yang mendapat akreditasi antarabangsa institusi ASIIN. Universiti ini melatih generasi baru pakar dalam ICT dengan pengetahuan tentang teknologi industri, pengurusan lanjutan, ekonomi, dan kemahiran komunikasi.

  • Almaty, Kazakhstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , dinamai Gumarbek Daukeyev, adalah salah satu universiti teknikal terkemuka di Asia Tengah. Ini menyediakan kajian dalam bidang tenaga, Telekomunikasi, teknologi IT, Kejuruteraan Angkasa, Robotik, dan Kecerdasan Buatan.

  • Taldykorgan, Kazakhstan

  Universiti Zhetysu, dinamai sempena Ilyas Zhansugurov, adalah sebuah universiti serantau yang besar yang menggabungkan prinsip klasik dengan program pendidikan moden. Universiti ini berkembang sebagai universiti pintar yang berorientasikan inovasi multidisiplin dalam pendidikan, sains, dan asuhan.

  • Nur-Sultan, Kazakhstan

  Fungsi utama universiti adalah mengajar. Astana University mengajar mengikut standard pendidikannya, mempersiapkan graduan dalam permintaan di pasaran buruh moden di syarikat terkemuka dalam pelbagai industri. Di antara lulusan Astana University , terdapat banyak yang bekerja di perkhidmatan awam.

  • Almaty, Kazakhstan

  Kainar University Kainar, pengganti Akademi Kainar, adalah salah satu institusi pendidikan tinggi pertama formasi baru berdasarkan prinsip komersial di Kazakhstan yang bebas. Ia adalah universiti swasta pertama sebagai institusi pendidikan tinggi multidisiplin berorientasikan sosial dan kemanusiaan.

  • Kokshetau, Kazakhstan

  Universiti Abay Myrzakhmetov Kokshetau - adalah institusi pendidikan tinggi dengan kakitangan yang berkemahiran tinggi dan potensi pedagogi, sumber bahan dan teknikal yang baik. Ini adalah salah satu institusi pendidikan tinggi terkemuka di Kazakhstan, yang menyediakan perkhidmatan pendidikan berlesen yang memenuhi kehendak moden pasaran buruh.

  • Karagandy, Kazakhstan

  Universiti Teknikal Karaganda adalah salah satu sekolah tinggi teknikal terkemuka di Kazakhstan. Penubuhan Institut Perlombongan adalah peristiwa penting bukan hanya untuk Karaganda tetapi juga untuk Kazakhstan Tengah. Pada masa ini, Universiti mempunyai sembilan fakulti. Universiti melatih pakar dalam lebih daripada 46 kepakaran.

  • Nur-Sultan, Kazakhstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) adalah institusi pengajian tinggi awam di Kazakhstan. Kazakh National University Of Arts adalah salah satu universiti paling berprestij di Kazakhstan, duduk dengan selesa di antara 90 universiti teratas di negara ini.

  • Almaty, Kazakhstan

  Cawangan Almaty dari "Kesatuan Sekerja Universiti Kemanusiaan St. Petersburg" dapat memperoleh pendidikan Rusia di Kazakhstan. Cawangan Almaty adalah salah satu pusat terbesar dan terkenal untuk melatih profesional peringkat tertinggi. Ia telah menjadi salah satu institusi pendidikan tinggi terkemuka di Republik Kazakhstan.

  • Shymkent, Kazakhstan

  Universiti Negeri Kazakhstan Selatan, dinamakan M. Auezov, adalah universiti terbesar dan pelbagai di Republik Kazakhstan, pusat sains, pendidikan, intelektual, budaya di rantau ini. Universiti ini melatih pakar untuk semua sektor ekonomi, sains, dan budaya wilayah, republik, dan ruang dunia.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kazakhstan

  Selama empat dekad, SARSEN AMANZHOLOV TIMUR KAZAKHSTAN UNIVERSITI telah menjadi salah satu universiti terkemuka di republik ini dan USSR. Universiti ini adalah ahli aktif Persatuan Universiti Eurasia.

  • Uralsk, Kazakhstan

  West Kazakhstan State University , dinamai M.Utemisov, salah satu universiti pertama Republik Kazakhstan, menandatangani deklarasi Bolonskiy yang ditujukan untuk pembentukan ruang pendidikan dunia.

  • Almaty, Kazakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kazakhstan

  Latihan di Institut Kemanusiaan Eurasia ( EAGI ) membolehkan menerima pendidikan sepenuh masa dan sambilan yang berprestij dan menuntut pengurangan syarat mengenai kepakaran ijazah Sarjana Muda.