Keystone logo
Yunani

Universiti Terbaik untuk Sarjana Muda Program dalam Yunani 2024

Bilangan institusi: 11
  • Athens, Yunani

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Yunani

  New York College adalah organisasi pendidikan multinasional yang berkembang pesat di Eropah dengan kehadiran akademik selama 32 tahun. Ditubuhkan di Athens pada tahun 1989 dengan kerjasama State University of New York, Universiti terbesar di AS hari ini mempunyai kehadiran yang dinamis di 2 negara dengan 3 institusi pendidikan universiti di Athens, Thessaloniki dan Prague.

  • Tripoli, Yunani

  University of Peloponnese adalah sebuah universiti moden, multidisiplin, serantau, dan multi-kampus, yang ditubuhkan pada tahun 2000, ia menerima pelajar pertamanya pada tahun 2002. Dibangunkan di lima Ibu Kota Wilayah Peloponnese (Tripolis, Corinth, Nafplion, Sparta, Kalamata) dan Patra, merangkumi 9 Sekolah dan 22 Jabatan. Ia menawarkan pengajian dalam semua kitaran pembelajaran: sarjana, pascasiswazah, dan Kedoktoran serta Pembelajaran Sepanjang Hayat, dengan lebih daripada 20.000 pelajar (Kitaran Pengajian 1, 2, dan 3).

  • Thessaloniki, Yunani

  Sebagai institusi pengajian tinggi, Perrotis College menyediakan program ijazah yang berorientasikan penyelidikan dan berorientasikan praktikal, dan yang bertindak balas terhadap masalah sosial, ekonomi, dan persekitaran masyarakat. Perrotis College , sebagai bahagian dari American Farm School, mempromosikan peluang yang sama untuk semua pelajar dan pekerja, serta untuk semua pemohon untuk kemasukan atau jawatan pekerja, tanpa mengira bangsa, agama, jantina atau etnik.

  • Athens, Yunani

  Institusi d'Etudes Francophones (IdEF) kolej swasta memulakan operasinya pada tahun 1995 dengan kerjasama Universiti Awam Perancis Sorbonne Paris Nord, dengan tujuan untuk menyediakan program sarjana dan pascasiswazah Paris 13 di Yunani. Pelajar IdEF biasanya adalah pelajar yang mendaftar di Universiti Sorbonne Paris Nord, mempunyai status pelajar yang sama dan mendapat pendidikan yang sama dengan pelajar yang belajar di Paris.

  • Athens, Yunani

  Kami komited untuk menyediakan pelajar, pengetahuan, kemahiran, dan pengalaman belajar yang diperlukan yang akan membantu mereka mencapai potensi terbesar mereka untuk menyesuaikan diri dan menyesuaikan diri dengan masyarakat dan pasaran kerja yang pelbagai dan sentiasa berubah. Kami berdedikasi untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang mencabar yang mendorong pemupukan pemikiran keusahawanan di kalangan pelajar kami, sehingga memperluas cakrawala mereka dan meningkatkan prospek kerjaya mereka. Di IST, tumpuan diberikan kepada pelajar!

  • Corfu, Yunani

  Ionian University ditubuhkan pada tahun 1984, tahun yang sama dengan Universiti Thessaly dan Universiti Aegean. Universiti ini terdiri daripada lima fakulti dan dua belas jabatan. Tempat duduknya di Corfu, dengan unit universiti di Lefkada, Kefalonia, dan Zakynthos.

  • Athens, Yunani
  • Patras, Yunani

  City Unity College ditubuhkan pada tahun 1999 sebagai lampiran ke City University of Seattle dan sejak 2010 ia telah beroperasi secara rasmi yang diakui oleh Kementerian Pendidikan dan Hal Ehwal Ugama Yunani di bawah Keputusan Menteri pada 27 Julai 2010 (Ruj 92790 / IA) . Sejak tahun 2012 City Unity College telah beroperasi sebagai Kolej sebagaimana dipinda oleh Undang-Undang 4093/2012 (Warta Pemerintah 222 A). Ia menawarkan pelbagai kursus sarjana dan pascasiswazah dalam bidang Perniagaan, Kewangan, Sains Komputer, Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan Antarabangsa, Pendidikan Jasmani dan Sukan, Akademi Maritim Pedagang, Undang-undang, Psikologi, Teologi Ortodoks dan Pengajian Manusia, Pergigian Implan.

  • Athens, Yunani

  Hellenic American College telah menandatangani perjanjian kerjasama dengan Hellenic American University (436 Amherst Street, Nashua, New Hampshire, NH03063, USA) yang membolehkan Kolej untuk menawarkan program sarjana dan siswazah Universiti di kemudahannya di Athens. Setelah berjaya menyelesaikan pengajian mereka dan memenuhi semua syarat ijazah seperti yang dinyatakan dalam Katalog Universiti yang berkaitan, peserta dalam program ijazah ini diberikan ijazah langsung dari Hellenic American University, Nashua.

  • Athens, Yunani

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Yunani
  • Thessaloniki, Yunani

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...