Keystone logo
China

Universiti Terbaik untuk Sarjana Muda Program dalam China 2023

Bilangan institusi: 178
  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 8 lebih

  Universiti IE ialah universiti antarabangsa terkemuka di Sepanyol dengan kampus di Madrid dan Segovia. Diiktiraf sebagai salah satu institusi pengajian tinggi terkemuka di dunia, IE membentuk pemimpin yang memacu inovasi dan perubahan dalam organisasi, menyediakan persekitaran pembelajaran di mana teknologi dan kepelbagaian memainkan peranan penting dalam memupuk wawasan global, minda keusahawanan, dan pendekatan kemanusiaan.

  • Haidian District, China

  Schwarzman Scholars ialah program sarjana yang dibiayai sepenuhnya selama setahun dalam hal ehwal global di Universiti Tsinghua di Beijing, China. Sebagai biasiswa pertama yang dicipta untuk bertindak balas terhadap landskap geopolitik abad ke-21, Schwarzman Scholars bercita-cita untuk membina rangkaian global pemimpin muda yang akan bekerjasama untuk memperdalam persefahaman antara China dan seluruh dunia. Setiap tahun, sehingga 200 calon dipilih untuk program yang sangat terpilih ini. Ulama dipilih berdasarkan kualiti kepimpinan mereka dan potensi untuk memahami dan merapatkan perbezaan budaya dan politik. Mereka tinggal di Beijing selama setahun pengajian intensif, mengasah kemahiran kepimpinan melalui kurikulum yang direka dan diajar oleh ahli akademik terkemuka dari institusi bertaraf antarabangsa. Walaupun kelas diajar dalam bahasa Inggeris, pelajar antarabangsa dikehendaki belajar bahasa Mandarin. Cendekiawan juga menghabiskan banyak masa di luar bilik darjah untuk menyelami budaya untuk membangunkan pemahaman yang lebih baik tentang China - menghadiri kuliah, bengkel dan kumpulan perbincangan; dan dibimbing dan dinasihati oleh pemimpin merentas sektor.

  • Hangzhou, China

  Westlake University ialah jenis universiti berorientasikan penyelidikan berkualiti tinggi baharu yang berpangkalan di bandar bersejarah Hangzhou di China - sebuah bandar yang menakjubkan yang terkenal di seluruh Asia dengan sejarah panjang, budaya yang kaya, seni halus dan pemandangan yang indah. Universiti kami diasaskan oleh saintis dan cendekiawan terkemuka dan disegani di peringkat global. Kami segera menjadi universiti terkemuka untuk sains, kejuruteraan dan inovasi.

  • Boston, Amerika Syarikat
  • San Francisco, Amerika Syarikat
  • + 4 lebih

  Lebih daripada sekolah perniagaan bukan untung, Hult ialah komuniti berbilang budaya dinamik yang mendidik, memberi inspirasi dan menghubungkan beberapa bakat perniagaan yang paling berfikiran ke hadapan di dunia. Kami menukar pendekatan tradisional kepada pendidikan dengan menggunakan pengalaman belajar sambil melakukan untuk mengubah set kemahiran pelajar dari saat mereka menyertai kami, menjadi ahli perniagaan yang luar biasa, dari saat mereka lulus.

  • Valbonne, Perancis
  • Belo Horizonte, Brazil
  • + 6 lebih

  SKEMA Business School ialah salah satu Grande Ecoles terbesar di Perancis dengan 9,500 pelajar daripada lebih 120 kewarganegaraan, 160 fakulti dan 7 kampus di seluruh dunia (Brazil, China, Perancis, Afrika Selatan dan Amerika Syarikat) dan mendapat kedudukan tinggi dalam banyak bahasa Perancis dan kedudukan antarabangsa untuk kebanyakan programnya.

  • Shanghai, China

  University of Shanghai for Science and Technology (USST) adalah kunci multidisiplin perbandaran yang diterapkan untuk universiti yang berorientasikan penyelidikan dengan kejuruteraan sebagai terasnya, di mana kejuruteraan, sains, ekonomi, pengurusan, kesusasteraan, undang-undang, seni dan disiplin lain dalam penyelarasan pembangunan .

  • Paris, Perancis
  • Angers, Perancis
  • + 8 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Crans-Montana, Switzerland
  • Marbella, Sepanyol
  • + 1 lebih

  Tiga kampus antarabangsa, lebih dari seratus kewarganegaraan belajar dengan kami - apabila kami mengatakan "Pendidikan Perhotelan Global" kami sangat bermaksud. Sama ada anda sedang mencari program sarjana atau siswazah, Les Roches menyediakan ketegasan akademik dengan inovasi dan keusahawanan.

  • Beijing, China

  Selamat datang ke Business School, Universiti Renmin China (RMBS)! Sebagai salah satu sekolah perniagaan utama di China, RMBS mempunyai sejarah pendidikan pengurusan terpanjang di China, sejak tahun 1950. Kekuatan sekolah kami didasarkan pada pengumpulan aset intelektual universiti induk kami yang kaya dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial, yang telah lama wujud tradisi penyatuan erat antara teori dan praktik, hubungan erat dengan perusahaan dan kerajaan, dan pangkalan alumni yang besar.

  • Jiaxing, China

  Sekolah Perniagaan Antarabangsa Universiti Zhejiang (ZIBS) diasaskan di Kampus Antarabangsa ZJU di Haining pada November 2018 untuk memudahkan pertukaran akademik dan korporat antara Barat dan Timur. Dengan warisan kecemerlangan akademik, inovasi dan keusahawanan dari China, ZIBS merangkul dan merangkumi masa depan. Sekolah perniagaan menyediakan pemimpin yang bertanggungjawab dan bercita-cita tinggi, dan ekosistem yang berfungsi, untuk menghadapi cabaran persekitaran perniagaan global yang semakin kompleks. Dengan menghubungkan orang dan idea, ZIBS membentuk masa depan perniagaan dalam era ekonomi global baharu.

  • Shanghai, China

  Pada 8 Jun 2002, Sekolah Undang-undang telah ditubuhkan, dan RMB 25 juta yuan telah diperuntukkan untuk melaksanakan fasa pertama pembinaan. Oleh itu, Sekolah Undang-undang telah memasuki suatu tempoh pembangunan pesat. Walaupun berpegang kepada misi utamanya untuk mendidik siswazah undang-undang, Sekolah memperoleh hak untuk memberi ijazah sarjana dalam 8 disiplin gred-2 dan disiplin gred-1 dalam undang-undang, hak untuk memberikan Juris dalam bidang undang-undang, dan juga hak untuk menganugerahkan ijazah kedoktoran dalam undang-undang perlembagaan dan undang-undang pentadbiran.

  • Bordeaux, Perancis
  • Marseille, Perancis
  • + 4 lebih

  KEDGE Business School ialah sekolah pengurusan Perancis terkemuka dengan 4 kampus di Perancis (Paris, Bordeaux, Marseille dan Toulon), 3 kampus bersekutu di Perancis (Avignon, Bastia dan Bayonne) dan 4 di luar negara (2 di China di Shanghai dan Suzhou, dan 2 di Afrika di Dakar dan di Abidjan). Komuniti KEDGE terdiri daripada 15 000 pelajar (23% daripadanya pelajar asing), 180 profesor tetap (45% daripadanya antarabangsa), 274 rakan akademik antarabangsa dan 75,000 graduan di seluruh dunia. KEDGE menawarkan 36 kursus dalam pengurusan dan reka bentuk untuk pelajar dan profesional, dan menggunakan kursus yang dibuat khusus untuk syarikat di peringkat nasional dan antarabangsa.

  • Nantes, Perancis
  • São Paulo, Brazil
  • + 3 lebih

  Rakan kongsi Dewan Perniagaan dan Industri Nantes, L'École de design Nantes Atlantique ialah institusi swasta untuk pendidikan tinggi yang berdedikasi untuk profesion reka bentuk, bekerjasama dengan l'Université de Nantes.

  • Yangpu District, China

  Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) adalah sekolah perniagaan yang ditubuhkan sesuai dengan model pengurusan dan piawaian sekolah perniagaan terkemuka di dunia, yang memfokuskan pada pendidikan bakat kewangan kelas atas dan penyelidikan kumpulan pemikir kewangan. Sekolah ini ditubuhkan pada akhir 2016 dan dibuka secara rasmi pada bulan Jun 2017, dengan pasukan fakulti teras yang terdiri daripada para sarjana cemerlang yang direkrut dari seluruh dunia.

  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...