Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 65 BSc dalam Prosedur Jenayah 2024

65 BSc Program dalam Prosedur Jenayah 2024

Gambaran keseluruhan

Program Sarjana Muda Sains (BSc) biasanya terdiri daripada empat tahun pengajian. Ijazah diberikan kepada pelajar yang menyelesaikan semua kelas yang diperlukan dan menunjukkan kepakaran pemegangnya dalam bidang, dan ia boleh menjadi aset yang berharga ketika mencari pekerjaan di lapangan.

Apakah BSc dalam Prosedur Jenayah? Program ini memberi peserta arahan dengan banyak fasa proses keadilan jenayah. Pelajar mengambil kelas yang menawarkan arahan mengenai bagaimana jenayah diselidiki serta bagaimana mereka diadili di mahkamah undang-undang. Sebagai tambahan kepada kuliah, para ulama juga berpeluang bertemu dan bertanya persoalan individu yang bekerja dalam keadilan jenayah. Adalah juga perkara biasa bagi pelajar yang memperolehi BSc dalam Prosedur Jenayah untuk melengkapkan latihan semasa pengajian di mana mereka menerima pengalaman secara langsung di lapangan.

Mempelajari prosedur jenayah mengajar pelajar untuk berorientasikan detail. Ia juga meningkatkan kemahiran komunikasi dan mewujudkan pemahaman undang-undang di negara di mana pelajar belajar, yang berguna dalam kehidupan peribadi dan profesional.

Kos BSc dalam Prosedur Jenayah bergantung kepada sekolah kajian pelajar di. Melihat ke banyak sekolah yang menawarkan program ini adalah cara yang ideal untuk mencari sekolah yang betul dengan harga yang tepat.

Memperolehi BSc dalam Prosedur Jenayah merupakan langkah pertama yang hebat untuk pelbagai kerjaya yang berkaitan dengan penguatkuasaan undang-undang. Ijazah ini berguna untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya sebagai pegawai polis, pegawai pembetulan atau juruteknik forensik. Ijazah ini juga boleh digunakan untuk menubuhkan penggajian diri sebagai penyiasat persendirian. Banyak graduan prosedur jenayah mencari pekerjaan persekutuan dengan agensi-agensi seperti Agensi Perisikan Pusat, Biro Penyiasatan Persekutuan atau Imigrasi dan Penguatkuasaan Pabean. Pekerjaan swasta sebagai penyelidik penipuan untuk sebuah syarikat insurans adalah peluang kerjaya yang lain.

Hari ini, universiti lebih sesuai berbanding sebelum ini untuk menampung semua pelajar berpotensi, termasuk kursus dalam talian yang memberikan kawalan pelajar apabila dia belajar. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

  • BSc
  • Pengajian Undg-undg
  • Prosedur Jenayah
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (65)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian