We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 BSc Program dalam Pengajian Teknologi Sains Komputer Pengaturcaraan dalam United Kingdom untuk 2024

Penapis

Penapis

  • BSc
  • United Kingdom
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Komputer
  • Pengaturcaraan
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (3)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

BSc Program dalam Pengajian Teknologi Sains Komputer Pengaturcaraan

Teknologi berkembang pesat, dan disebabkan itu, terdapat keperluan untuk pengaturcara berbakat dalam semua jenis industri. Pengaturcaraan adalah mengenai mencipta, menulis, menguji, membetulkan dan memastikan kod untuk program komputer berjalan lancar.

Apabila anda belajar pengaturcaraan, anda akan belajar tentang bahasa pengekodan, cara mencipta algoritma, bekerja dengan struktur data dan memahami selok-belok pembangunan perisian. Anda juga akan membiasakan diri dengan proses seperti metodologi tangkas dan pembangunan dipacu ujian. Selain itu, anda akan belajar tentang reka bentuk pengalaman pengguna, jadi apl anda mudah dan menyeronokkan untuk digunakan oleh orang ramai.

Selepas mendapat ijazah pengaturcaraan anda, anda akan mempunyai banyak pilihan pekerjaan. Beberapa pilihan popular termasuk menjadi pembangun perisian, pembangun web, penganalisis sistem, pembangun pangkalan data atau pengaturcara komputer.

Mula menyelidik program ijazah pengaturcaraan hari ini dan cari yang sesuai untuk minat dan matlamat kerjaya anda.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Institusi akademik di seluruh dunia menawarkan Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains. Ini ijazah sarjana muda popular membantu dalam menyediakan pelajar untuk tempat kerja atau untuk program ijazah lanjutan. Purata BSc mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk disiapkan.