Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Pembelajaran jarak jauh BSc dalam Kejuruteraan Telekomunikasi dalam Amerika Syarikat 2024

Pembelajaran jarak jauh BSc Program dalam Kejuruteraan Telekomunikasi dalam Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

kejuruteraan telekomunikasi adalah satu bidang yang dinamik yang mengkaji sains komputer dan kejuruteraan elektrik untuk mempunyai pemahaman bagaimana sistem telekomunikasi bekerja. Kursus boleh termasuk rangkaian, gentian optik, laluan dan reka bentuk litar dan juga kesan politik, pengurusan dan etika sistem ini.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Institusi akademik di seluruh dunia menawarkan Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains. Ini ijazah sarjana muda popular membantu dalam menyediakan pelajar untuk tempat kerja atau untuk program ijazah lanjutan. Purata BSc mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk disiapkan.

Pembelajaran dalam talian atau jarak jauh merujuk kepada penggunaan media elektronik dan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dalam pendidikan. Dengan pembelajaran dalam talian, seseorang boleh mengakses pendidikan pada bila-bila masa dan dari mana-mana lokasi dengan sambungan internet yang tersedia.

Baca lagi

Penapis

 • BSc
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Elektrik
 • Pembelajaran jarak jauh
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (0)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian