Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai BSc dalam Kejuruteraan Mekanikal dalam Gödöllő, Hungary 2023

1 BSc Program dalam Kejuruteraan Mekanikal dalam Gödöllő, Hungary 2023

Gambaran keseluruhan

Godollo adalah sebuah bandar kecil Hungary yang memainkan rumah kepada 34,000 penduduk. Ia menjadi tuan rumah institut pertanian utama yang menawarkan pelbagai program dalam ini dan berkaitan bidang.

Kejuruteraan mekanikal adalah satu disiplin kejuruteraan yang pelbagai, kerana ia adalah ilmu yang adalah perlu untuk mengambil produk dari idea ke pasaran. Kemahiran yang diperlukan untuk mencapai matlamat ini termasuk keupayaan untuk mereka bentuk untuk fungsi, estetika dan alam sekitar produk akan digunakan dalam.

Sebuah negara dikelilingi daratan ditemui di kawasan Eropah Tengah dengan Hungary sebagai bahasa rasmi mereka. Matematik di negara ini dan pendekatan sains masih belum dijelaskan. Ia rumah institut teknologi pertama di dunia. Ia adalah di sini bahawa enjin stim yang pertama di Eropah telah dibina semula pada 1722.

Institusi akademik di seluruh dunia menawarkan Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains. Ini ijazah sarjana muda popular membantu dalam menyediakan pelajar untuk tempat kerja atau untuk program ijazah lanjutan. Purata BSc mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk disiapkan.

Baca lagi

Penapis

 • BSc
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Mekanikal
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan