Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai BBA dalam Pengurusan Kemudahan 2023

BBA Program dalam Pengurusan Kemudahan 2023

Gambaran keseluruhan

Melengkapkan ijazah sarjana muda biasanya melibatkan tiga hingga lima tahun pengajian ijazah pertama, bergantung kepada bilangan kelas yang diperlukan dan institusi yang menganugerahkan ijazah. program ijazah sarjana muda yang paling memerlukan campuran kelas yang meliputi pendidikan am dan Menyelidikinya kawasan tertentu atau tertakluk.

Jadi apa yang BBA dalam Pengurusan Fasiliti? Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan memerlukan kita mendapat asas yang luas menjalankan perniagaan dengan penekanan atau khusus yang meningkatkan aspek syarikat. Dalam BAA dalam program Pengurusan Fasiliti, pelajar mengintegrasikan pentadbiran perniagaan, sains tingkah laku, kejuruteraan dan seni bina dengan cara yang mereka selia ruang fizikal kedai, pejabat, gudang atau kemudahan lain. Ijazah dalam pengurusan kemudahan ertinya memakai topi banyak, kerana pengetahuan yang sering digunakan untuk perancangan strategik, perancangan kewangan, pembinaan dan banyak aspek lain yang terlibat dengan mengurus dan mengembangkan perniagaan.Sesetengah sekolah menawarkan peluang program ijazah berkembar atau penekanan dalam aspek pengurusan kemudahan, seperti kemampanan.

Ijazah dalam pengurusan kemudahan sering penyokong pengetahuan alat dan teknik yang membuat ruang fizikal tempat kerja yang lebih kondusif untuk kecekapan dan pertumbuhan perniagaan. Ijazah ini tauliah yang menunjukkan kepakaran anda berkaitan dengan syarikat pelbagai saiz dan dalam pelbagai industri.

The tuisyen bagi ijazah pengurusan kemudahan pilihan dari satu sekolah yang lain, walaupun sekolah-sekolah yang terletak di negara yang sama. Kos bergantung kepada beberapa faktor termasuk bilangan kelas yang diperlukan dalam program ini.

Dengan tauliah di tangan, pelajar mempunyai peluang untuk mengambil kesempatan daripada pelbagai kerjaya yang pelbagai dari kedudukan peringkat kemasukan dengan pekerjaan eksekutif peringkat.Selain daripada menguruskan sebuah bangunan fizikal atau harta, kerjaya dalam pengurusan kemudahan sering termasuk proses yang memerlukan pengetahuan teknikal menyelia, perundingan kontrak dengan pembekal atau menguruskan pelan strategik seluruh syarikat atau projek.

Ijazah sarjana muda pengurusan kemudahan menawarkan prospek yang cerah untuk kerjaya yang hebat. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

 • BBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Hartanah
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (0)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian