Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Pembelajaran jarak jauh BA dalam Perniagaan Tani dalam Amerika Syarikat 2024

1 Pembelajaran jarak jauh BA Program dalam Perniagaan Tani dalam Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Pelajar yang mahu bekerja dalam pengurusan atau keupayaan pentadbiran dalam bidang pertanian yang difikirkan melengkapkan program perniagaan tani. Program-program ini menawarkan kursus perniagaan yang direka bentuk khas untuk berkaitan dengan industri pertanian.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) Ijazah adalah satu pencapaian akademik setelah menyelesaikan satu siri kursus sepanjang tiga atau empat tahun. Mata pelajaran yang dikaji dalam usaha untuk mendapatkan ijazah ini sangat berbeza di bawah bidang seni dan sains liberal.

Pembelajaran dalam talian atau jarak jauh merujuk kepada penggunaan media elektronik dan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dalam pendidikan. Dengan pembelajaran dalam talian, seseorang boleh mengakses pendidikan pada bila-bila masa dan dari mana-mana lokasi dengan sambungan internet yang tersedia.

Baca lagi

Penapis

 • BA
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan Tani
 • Pembelajaran jarak jauh
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan