Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 117 BA dalam Bhs Inggeris 2023

117 BA Program dalam Bhs Inggeris 2023

Gambaran keseluruhan

Sarjana Muda Sastera adalah tahap yang pelajar memperoleh setelah menyelesaikan program memberi tumpuan kepada satu jurusan pengajian dalam seni liberal. Panjang program-program ini berbeza-beza bergantung kepada negara dan institusi, tetapi dalam kebanyakan kes ia memerlukan tiga hingga empat tahun untuk menyelesaikan apa-apa ijazah.

Bahasa Inggeris adalah satu bidang pengajian yang merangkumi banyak perkara, tetapi sebenarnya apa yang berkelulusan Sarjana Muda Sastera dalam Bahasa Inggeris? Pelajar yang mengikuti program ijazah ini sering ghairah tentang perkataan bertulis dan cara yang pelbagai di mana ia digunakan untuk menyatakan fikiran, perasaan dan emosi. Program Ijazah jenis ini biasanya banyak membangunkan kemahiran pelajar. A bersama beberapa graduan kemahiran adalah mempunyai pemikiran kritis, bertulis dan komunikasi lisan, bertulis akademik, tata bahasa, pemikiran dan analisis, dan logik.

Terdapat beberapa faedah untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Bahasa Inggeris.Graduan dicari kerana apa yang mereka belajar adalah penting untuk kerjaya dalam mana-mana industri. Program tersebut menawarkan lebih daripada satu kajian sastera, kerana mereka juga membangunkan kemahiran berharga yang berkaitan dengan komunikasi dan budaya.

Kos program yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Bahasa Inggeris akan berbeza bergantung kepada institusi dan negara di mana program yang ditawarkan. Adalah penting untuk individu yang berminat dalam jenis ini program untuk menjalankan kajian menyeluruh ke atas kos program yang merayu kepada mereka sebelum membuat keputusan.

The kerjaya yang paling sering dikejar oleh graduan program Bahasa Inggeris adalah agak berbeza. Industri-industri ini termasuk, tetapi pastinya tidak terhad kepada penerbitan, pendidikan, kewartawanan, pemasaran, dan perhubungan awam.

&nbsp

Jika anda berminat untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Bahasa Inggeris, terdapat banyak peluang dalam talian yang tersedia untuk anda. Pangkalan data yang komprehensif kami merangkumi pelbagai jenis pilihan untuk anda untuk dipilih. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • BA
  • Bahasa
  • Bhs Inggeris
Bidang pengajian
  • Bahasa (117)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian