A IJAZAH PENGURUSAN HOSPITALITI UNTUK KERJAYA GLOBAL

Yang Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) dalam Pengurusan Hospitaliti menyediakan pelajar untuk menjadi pengurus dan usahawan dalam industri perkhidmatan global. Ia adalah ijazah perniagaan dan ijazah pengurusan hotel dan yang menggabungkan latihan amali hospitaliti dan latihan dengan kursus pengurusan.

Pada tahun akhir, pelajar boleh memilih trek pengkhususan untuk mengasah kepakaran perniagaan mereka dalam Pengurusan jenama mewah, Pengurusan Acara, Real Estate Kewangan dan Pengurusan Hasil, Jualan dan Pemasaran, atau New Venture Creation.

APA YANG ANDA AKAN MENDAPAT

Kemahiran Profesional

Anda akan belajar untuk menguruskan operasi hospitaliti untuk hotel, restoran dan acara melalui tangan-kursus dan kursus pengurusan hotel.

Pengalaman Dunia Real

Melalui latihan, anda akan mempunyai peluang untuk mengembara dan mendapat satu tahun penuh dengan pengalaman profesional dalam industri hospitaliti antarabangsa.

Kemahiran Insaniah

Anda akan mengembangkan kemahiran yang nilai majikan termasuk pemikiran kritis, komunikasi, kreativiti, inovasi, penyelesaian masalah, dan kerjasama.

Pengetahuan kebudayaan

Hidup dan belajar dalam persekitaran yang pelbagai budaya, anda akan membangunkan pemahaman dan kemahiran untuk menangani, budaya, moral, isu-isu etika dan alam sekitar dalam organisasi antarabangsa.

kemahiran perniagaan

Melalui projek digunakan perniagaan, kursus pengkhususan, dan kerjasama dengan industri ini, anda akan belajar untuk mengenal pasti dan menyelesaikan cabaran perniagaan dalam organisasi antarabangsa.

Fakta utama

  • Jangka masa: 3.5 tahun
  • Amali: 2 x 6 bulan
  • Lokasi: Switzerland (Glion dan Bulle) & London, UK
  • Pengambilan: Januari, April, Julai & Oktober (dari 2017)
Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Deadline
Permintaan Maklumat
We strongly recommend applying early.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
We strongly recommend applying early.
Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
We strongly recommend applying early.
End Date