Sarjana Muda di Pentadbiran Bussines

Umum

Penerangan Program

Ijazah Pentadbiran Perniagaan adalah program pengajian 4 tahun rasmi.

Ia sesuai untuk pelajar yang mempunyai matlamat kerjaya yang melibatkan pelbagai aspek pengurusan, ekonomi, perakaunan atau kewangan. Ijazah ini menyediakan pendidikan am yang diarahkan ke pekerjaan di syarikat-syarikat teratas, atau ke arah usaha keusahawanan.

Pelajar akan didedahkan kepada aplikasi perniagaan teori dan praktikal. Satu lagi perkara yang perlu disebutkan ialah bilangan murid yang dikurangkan setiap kelas, yang memudahkan proses pembelajaran dan komunikasi.

Latihan

Di RCU, anda akan mendapati peluang latihan di kampus dan berdekatan Madrid.

Kedudukan intern termasuk perakaunan, perancangan kewangan, pemasaran, sumber manusia.

Pelatih boleh menjadi kredit ekstrakikik atau kurikulum.

Mobiliti Antarabangsa

Dalam Program Erasmus, para pelajar boleh belajar dan mengambil latihan (penempatan kerja) di luar negara dalam syarikat atau mana-mana tempat kerja yang relevan. Bilangan peletakan bergantung kepada bilangan pelajar. Semua pelajar mempunyai pilihan yang sama untuk belajar di luar negara.

RCU juga mempunyai perjanjian Bilateral dengan Universiti-universiti lain di seluruh dunia.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The RCU Escorial-Mª Cristina was founded by the Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, in 1892, run by the Augustinian religious order since its foundation. It is an Upper Educational Cente ... Baca lebih lanjut

The RCU Escorial-Mª Cristina was founded by the Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, in 1892, run by the Augustinian religious order since its foundation. It is an Upper Educational Center associated with the Complutense University of Madrid. Baca Ringkas