Sarjana Muda di Neurosains

Umum

Penerangan Program

Neurosains di Assumption University

Otak sering disebut sebagai perbatasan terakhir kerana, seperti yang dinyatakan oleh Dr Neil deGrasse Tyson, "... betul-betul bagaimana [otak] beroperasi tetap menjadi salah satu misteri yang belum terpecahkan yang terbesar, dan nampaknya semakin kita menyelidiki rahasia-nya, semakin kejutan yang kita dapati. "Neurosains berusaha untuk menyelesaikan misteri fungsi otak, otak, dan sistem saraf menggunakan pendekatan pelbagai disiplin.

Program Neurosains kami mengumpulkan sekumpulan profesor interdisipliner yang bersemangat untuk membimbing pelajar sarjana dalam bidang pengajian yang menarik ini, yang melibatkan mereka dalam penyelidikan yang memperkenalkan mekanisme fungsi otak baru dan meneroka hubungan emosi, kognisi, dan psikopatologi saraf. Assumption University menawarkan banyak peluang untuk mengikuti ilmu saraf, termasuk:

  1. A Neuroscience Major
  2. Major Biologi dengan tumpuan dalam Neuroscience dan Behavior
  3. A Psikologi Utama dengan tumpuan dalam Neuroscience Manusia
  4. Pusat Neurosains, yang menyediakan latihan penyelidikan pelajar, siri kuliah, peluang rangkaian, dan jangkauan komuniti.

Pusat Assumption University untuk Neurosains

Assumption University sukacitanya mengumumkan Pusat Neurosains baru. Pusat ini menyediakan komuniti antara disiplin dengan peluang yang difokuskan pada ilmu saraf untuk aktiviti kokurikulum, jangkauan masyarakat, perkhidmatan, dan rangkaian kerjaya. Pusat ini juga menawarkan latihan magang musim panas berbayar, siri kuliah neurosains, dan hubungan dengan Bab Massachusetts Barat Persatuan untuk Neurosains.

Neuroscience Major dengan Path Cellular

A Major in Neuroscience menggunakan pendekatan interdisipliner untuk memberi kuasa kepada pelajar

  1. Membangun dan memperbaiki kemahiran siasatan dengan fokus pada otak dan minda
  2. Dapatkan pemahaman yang kuat mengenai penemuan klasik dan kontemporari dalam neurosains
  3. Memahami dan menghargai sifat dinamik, pelbagai disiplin bidang ini
  4. Minta soalan yang bijak dan memilih pendekatan strategik untuk menjawab soalan
  5. Membangunkan hipotesis dan membuat keputusan / melaksanakan eksperimen untuk menguji hipotesis
  6. Analisis data secara kritis dan tentukan sama ada data tersebut menyokong hipotesis.

Pelajar digalakkan untuk terlibat dalam penyelidikan dan magang bebas, selain berjaya menyelesaikan kerja kursus yang diperlukan. Jurusan Neurosains akan bersedia untuk melanjutkan kerjaya dalam industri, profesion kesihatan, dan pengajian siswazah dalam bidang neurosains.

Biologi Major dengan Konsentrasi Neurosains dan Perilaku

Jurusan Biologi sangat sesuai untuk pelajar yang minatnya tertarik pada mekanisme genetik, molekul, dan selular perkembangan otak dan fungsi serta gangguan / penyakit saraf. Pelajar meneroka penyelidikan neurosains semasa dan memahami teknik canggih yang digunakan untuk melancarkan sumbangan novel ke lapangan. Ini adalah pilihan yang sangat baik bagi individu yang ingin melanjutkan pengajian siswazah dalam bidang ilmu saraf dan atau profesion kesihatan, seperti sekolah perubatan, pembantu doktor, dan program terapi fizikal. Jurusan ini juga sesuai untuk mereka yang ingin melanjutkan pekerjaan dalam penyelidikan dan juga organisasi sains kesihatan.

Psikologi Utama dengan Konsentrasi dalam Neuroscience Behavior Manusia

Major Psikologi adalah ideal bagi mereka yang ingin memberi tumpuan kepada aspek psikologi fungsi otak dan untuk pelajar yang ingin meneruskan pengajian siswazah dalam kognisi, neurosains, dan psikologi klinikal. Pelajar dalam kepekatan ini didasarkan pada semua alat psikologi empirikal, dan kemudian menerapkannya kepada kajian pakar neurosains sosial, kognitif, dan afektif. Pelajar dalam kepekatan ini juga akan bersedia untuk bekerja di makmal penyelidikan dan meneroka saluran kerjaya dalam neurosains yang digunakan seperti neuromarketing.

Penyelidikan Hands-on

Pelajar andaian berpeluang bekerja satu persatu dengan fakulti Assumption dalam projek penyelidikan sepanjang tahun akademik dan pada musim panas. Pelajar dapat memperoleh kredit akademik untuk penyelidikan yang diselesaikan pada tahun akademik dan pelajar boleh memohon untuk beasiswa penyelidikan musim panas berbayar. Assumption University juga menikmati perkongsian yang erat dan saluran kerja magang dengan Sekolah Perubatan Universiti Massachusetts (UMMS). Sebagai tambahan kepada banyak kolaborasi antara fakulti di kedua institusi, banyak pelajar kami melengkapkan magang penyelidikan di Jabatan Neurobiologi dan dengan fakulti Psikiatri di UMMS, serta sejumlah institusi penyelidikan lain.

Perkongsian Akademik

Pelajar dalam kedua-dua jurusan digalakkan untuk mengambil kesempatan daripada banyak perjanjian artikulasi dengan program lain yang sangat berdaya saing yang menawarkan peluang pelajar untuk kemasukan yang dijamin dan / atau gelaran dipercepat atau kajian saintifik yang intensif.

Keperluan Ijazah

Pelajar yang berminat untuk mengikuti Neurosains di Asumsi mempunyai tiga pilihan: 1) jurusan Neurosains dengan jalur selular , 2) jurusan Biologi dengan tumpuan dalam ilmu saraf dan tingkah laku dan 3) jurusan Psikologi dengan tumpuan pada neurosains manusia. Sila lihat kerja kursus untuk setiap tiga pilihan di bawah ini.

Neurosains utama dengan laluan selular (18 kursus)

Jurusan Neurosains menggunakan pendekatan interdisipliner untuk memperkasakan pelajar untuk 1) mengembangkan dan menyempurnakan kemahiran penyelidikan dengan fokus pada otak dan fikiran, 2) memperoleh pemahaman yang kuat mengenai penemuan klasik dan kontemporari dalam ilmu saraf, 3) memahami dan menghargai dinamik, bersifat multidisiplin bidang ini 4) untuk mengemukakan soalan yang bernas dan memilih pendekatan yang strategik untuk menjawab soalan, 5) mengembangkan hipotesis yang tepat dan merancang / melaksanakan eksperimen untuk menguji hipotesis, dan 6) menganalisis data secara kritis dan menentukan sama ada data menyokong hipotesis. Pelajar digalakkan untuk terlibat dalam penyelidikan dan magang bebas, selain berjaya menyelesaikan kerja kursus yang diperlukan. Jurusan Neurosains akan bersedia untuk melanjutkan kerjaya dalam industri, profesion kesihatan, dan pengajian siswazah dalam bidang neurosains.

Projek Penyelidikan

Peningkatan bilangan pelajar Assumption telah dipilih untuk mengambil bahagian dalam program penyelidikan di institusi penyelidikan utama di seluruh negara, termasuk Yayasan Sains Nasional, Institut Kesihatan Nasional, Persatuan Kanser Amerika dan Yayasan Diabetes Remaja. Assumption juga menawarkan peluang penyelidikan musim panas di kampus kepada pelajar peringkat atasan yang memohon untuk membantu fakulti Assumption dengan projek penyelidikan mereka. Pelajar yang terpilih untuk jawatan penyelidikan musim panas mendapat gaji dan perumahan di kampus.

Sekolah Siswazah dan Kerjaya

Andaian lulusan Biologi mempunyai pendidikan dan pengalaman untuk memasuki pelbagai profesion termasuk bioteknologi, farmakologi, pengajaran, dan organisasi sains hayat lain. Mereka juga bersedia untuk melanjutkan pengajian di beberapa bidang saintifik dan profesion kesihatan.

Lulusan Psikologi kami boleh memasuki pelbagai bidang termasuk kerja makmal dan bekerja dengan organisasi bukan untung dan keusahawanan, syarikat, dan kerajaan tempatan, negeri, dan persekutuan. Mereka juga dapat mengikuti program dalam kognisi, neurosains, psikologi eksperimen, psikologi sekolah (dinilai sebagai kerjaya sains sosial # 1 oleh US NEWS), dan disiplin lain. Assumption University menawarkan ijazah sarjana dalam psikologi kaunseling yang terkenal di seluruh negara.

Sebilangan besar pelajar juga melanjutkan pengajian di peringkat lain seperti sosiologi, perkhidmatan pemulihan, dan undang-undang.

Anggapan tersebut mempunyai perjanjian artikulasi dengan sejumlah program siswazah sehingga pelajar Andaian yang mengekalkan kedudukan akademik yang kuat dapat memperoleh akses siap ke program-program ini.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Baca lebih lanjut

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Baca Ringkas