Sarjana Muda dengan Major dalam Kimia

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Kimia

Program kimia di Erskine dirancang untuk mempersiapkan pelajar untuk karier dalam bidang kimia dan kimia yang berkaitan dengan disiplin. Kimia adalah kawasan pengajian yang luas yang merangkumi kemahiran dan kepribadian dari sangat analitis dan matematik kepada wawasan, sintetik, dan kreatif yang luas. Kepelbagaian itu menjadikan pembelajaran kimia dalam komuniti seni liberal Kristian pilihan yang ideal! Di sini di Erskine, jurusan kimia kami digalakkan untuk membina makmal teknikal dan kemahiran saintifik mereka sambil membangun pemahaman substantif tentang hubungan antara ahli kimia, masyarakat, dan gereja.

129266_DSCF0174.jpg

Erskine adalah sebuah kolej kecil di sebuah bandar kecil dengan program kimia yang agak BESAR. Erskine mempunyai tradisi kecemerlangan yang sangat panjang dalam kimia yang bermula pada tahun-tahun awal kolej. Perkadaran pelajar kampus dalam bidang kimia sangat mengejutkan, dan kemudahan cemerlang kami dalam Pusat Sains Daniel-Moultrie mencerminkan komitmen Erskine untuk program kimia yang kuat. Program kami adalah STUDENT berfokus, dan para pelajar kami mempunyai akses kepada kemudahan makmal, pengajaran, dan penyelidikan yang jauh melebihi apa yang anda harapkan dapat dicari di sebuah kolej seni liberal kecil.

Kami mempunyai laluan ijazah untuk pelajar yang berminat dengan kerjaya sebagai ahli kimia profesional, serta penekanan yang ada dalam Biokimia untuk mereka yang berminat dalam bidang biokimia, perubatan atau farmasi. Program Persijilan Guru kami menyediakan pelajar untuk mengajar kelas Kimia di peringkat sekolah tinggi, di mana guru-guru sains yang berkelayakan tinggi dalam permintaan. Seorang kanak-kanak dalam Pendidikan diperlukan untuk trek ini.

Sekiranya anda berminat dengan kimia atau mana-mana kerjaya yang berkaitan dengan kimia, Jabatan Kimia di Erskine mungkin menjadi tempat yang sempurna untuk anda. Datanglah melawat kami, lihat kemudahan kami, berjumpa dengan fakulti kami, dan berkongsi makan dengan pelajar kami. Kami ingin membantu anda mengetahui apa yang menjadikan Erskine tempat yang bagus untuk mempelajari kimia! Hubungi pejabat kemasukan kami hari ini untuk menjadualkan lawatan anda. Biarkan mereka tahu bahawa anda berminat dengan kimia dan kami bersedia untuk menyambut anda dan mengalu-alukan keluarga kimia Erskine anda. Anda juga boleh menghubungi fakulti kimia kami secara langsung untuk maklumat lanjut mengenai program kami.

129322_10.jpg

Kemasukan

Pejabat Kemasukan menerima permohonan secara bergulir. Pelajar boleh memohon kemasukan bermula 1 Januari tahun sebelum kemasukan yang dimaksudkan dan pemberitahuan keputusan untuk permohonan lengkap akan dihantar secara berguling. Pelajar hendaklah mengesahkan pendaftaran mereka dengan tarikh jawapan calon kebangsaan, 1 Mei.

Pelajar antarabangsa
  1. Permohonan yang dihantar. Terdapat bayaran $ 25 untuk semua aplikasi.
  2. Penyerahan transkrip. Mesti diterjemahkan ke dalam skala penggredan AS 4.0 dan pergi melalui WES atau ECE.
  3. Markah SAT.
  4. Ujian Kemahiran Bahasa Inggeris. Penguasaan bahasa Inggeris diperlukan apabila bahasa ibunda pelajar bukan bahasa Inggeris. Skor TOEFL yang disyorkan: 70 iBT (ujian berasaskan Internet) atau skor IELTS: 6.0

Setelah diterima, pelajar mesti menghantar yuran pendaftaran dan Sijil Kewangan. Satu I-20 akan dikeluarkan supaya pelajar boleh mendapatkan visa. Pelajar bertanggungjawab untuk sebarang bayaran yang berkaitan dengan memperoleh visa pelajar.

Yuran Enrolmen

Semua pelajar yang dikehendaki dikehendaki menyerahkan bayaran pendaftaran untuk menempah tempat mereka di kelas yang masuk. Yuran pendaftaran akan diterima selagi ada ruang yang tersedia di kelas yang masuk. Yuran pendaftaran ini dikembalikan untuk pemohon jatuh melainkan dinyatakan sebaliknya jika diminta secara bertulis pada 1 Mei.

MOHON SEKARANG!

129269_IMG_4260.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Baca lebih lanjut

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Baca Ringkas