Sarjana Muda dalam Psikologi

Umum

Penerangan Program

It's Human Nature

Terokai pengalaman manusia dan memainkan peranan penting dalam menjawab soalan mengenai kognisi dan tingkah laku dengan ijazah dalam psikologi dari Colby-Sawyer .

Mesyuarat Minda

Memperdalam pemahaman anda terhadap psikologi dan pengalaman sosial dan budaya yang membentuk tingkah laku manusia untuk memenuhi keperluan orang, organisasi dan komuniti yang berubah. Kursus dalam bidang kesihatan dan psikologi biologi, kaunseling dan psikologi yang tidak normal, psikologi sosial, reka bentuk dan analisis penyelidikan melatih anda dalam perkembangan yang tepat mengenai penyelesaian dan strategi tingkah laku yang sihat.

Mengambil bahagian dalam projek penyelidikan yang intensif, bersama-sama dengan profesor anda dan mengejar minat penyelidikan anda sendiri dengan pengalaman klinikal di makmal interaksi manusia kami.

Peluang yang diperlukan dalam organisasi berkaitan psikologi pilihan anda menawarkan peluang belajar yang kaya yang menggalakkan perkembangan kemahiran, pertumbuhan profesional, dan kesedaran etika, dan menyediakan anda untuk kerja klinikal dan penyelidikan dalam pelbagai tetapan yang pelbagai.

Projek Capstone tahun senior anda menyediakan pengalaman melaksanakan penyelidikan anda sendiri - anda akan merancang dan menyiasat kajian di kawasan minat yang dipilih sendiri dan mengemukakan penemuan anda kepada komuniti kolej. Projek-projek baru-baru ini telah mengkaji peranan nikotin yang tidak dapat dielakkan, kesan mendengar muzik di ingatan, dan pengaruh maklum balas rakan sebaya mengenai prestasi ujian.

Psikologi kecil boleh digabungkan dengan mana-mana ijazah sarjana muda.

Bergabung tenaga

Sertai fakulti, rakan sekerja dan profesional kesihatan mental untuk persidangan dan bengkel yang memajukan psikologi sebagai sains, profesion, dan sumber untuk kebajikan manusia, termasuk Persatuan Akademik Persatuan Psikologi New Hampshire .

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Baca lebih lanjut

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Baca Ringkas