110623_foto5.jpg

Adakah anda berminat dengan bahasa dan orang? Adakah anda ingin bekerja sebagai pengurus pejabat, pengurus projek, pegawai perekrut atau perunding proses untuk syarikat antarabangsa , di negara asal atau di luar negara? Ini semua dapat dicapai dengan ijazah dalam Pengurusan Pejabat Antarabangsa !

110625_foto4.jpg

Mengapa Sarjana Muda dalam Pengurusan Pejabat Antarabangsa?

  • Anda akan mengambil kelas dengan sekumpulan pelajar antarabangsa : pengalaman yang memperkaya.
  • Dengan tiga latihan, banyak kuliah tamu, lawatan syarikat, perjalanan belajar di luar negara, kes-kes yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, dan lain-lain, teori itu datang ke kehidupan .
  • Anda akan belajar untuk berkomunikasi secara profesional dalam bahasa Inggeris dan dua bahasa asing lain .

110627_foto7.jpg

Anda berhasrat untuk bekerja di syarikat antarabangsa atau di luar negara. Anda tidak boleh menunggu untuk melangkah di luar zon selesa anda. Anda mempunyai semangat untuk bahasa, orang dan menguruskan projek. Anda mahu menjadi orang yang terus menjalankan pejabat. Pengurusan Pejabat Antarabangsa akan membantu anda memulakan karier anda! Program bachelor tiga tahun penuh ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Pilih pengkhususan anda!

Perniagaan

Adakah anda seorang ahli bahasa semulajadi? Pergi untuk Perniagaan

Pengurusan Sumber Manusia

Bagaimana anda menarik pekerja yang kuat? Dan bagaimana anda mengekalkannya? Apakah tren terbaru dalam pengurusan sumber manusia? Bagaimanakah anda mengembangkan strategi HR? Dan bagaimana anda menerjemahkannya ke dalam amalan konkrit? Dalam Pengkhususan Pengurusan Sumber Manusia , anda dapat mengetahui cara meletakkan orang yang tepat di tempat yang tepat dalam sebuah syarikat, supaya organisasi masa depan anda dapat terus berkembang. Anda dapat mengetahui alat yang boleh anda gunakan untuk memotivasi dan mengurus kakitangan anda dengan cekap . Sudah tentu, HR adalah lebih daripada sekadar merekrut: tumpuan kami terletak pada semua aspek dasar HR syarikat. Anda menyelam ke dalam dunia pengambilan dan pemilihan , penjenamaan majikan, IT dan media sosial , organisasi pekerja dan gaji, undang-undang (sosial), pengurusan orang, ... Anda akan direndam dalam bidang seperti Komunikasi Pemasaran , Ekonomi Perniagaan dan Proses dan Pengurusan Lean . Anda menerima pendidikan yang seimbang yang menyediakan anda seumur hidup sebagai profesional HR.

Siapakah pelajar anda?

Dalam program Pengurusan Pejabat Antarabangsa anda akan mendapati:

  • Pelajar asing yang ingin mendaftar untuk program pengajaran yang diajar dalam bahasa Inggeris. Atau yang ingin belajar di Artevelde University College untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.
  • Pelajar Flemish yang ingin melibatkan diri dalam persekitaran yang menarik: anda mengikuti kursus dengan pelajar antarabangsa, belajar untuk memberi perhatian kepada komunikasi antara budaya dan anda dapat mengetahui pelbagai topik pengurusan pejabat.
  • Penduduk di Belgium yang memiliki ijazah asing dan yang ingin mendapatkan ijazah sarjana muda dalam Pengurusan Pejabat Antarabangsa.

Pelatih dan Mentoring Pelajar

Kami melampirkan sangat penting kepada pembinaan para pelajar kami: program ini bermula dengan unit kursus "Bakat

110621_foto6.jpg

Prosedur permohonan dan pendaftaran

Semua maklumat terperinci tentang keperluan ijazah dan bahasa anda boleh didapati di laman web kami: href = "https://www.arteveldeuniversitycollege.be/enrolment/degree-seeking-students/how-enrol/enrolling-new-student Melalui pautan berikut , anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai kos penuh untuk tahun akademik 2019-2020 (Jumlah tempoh kajian adalah sekurang-kurangnya 3 tahun).

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Artevelde University of Applied Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 25, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
922 EUR
pelajar bukan EEA 3,626.95 EUR (Tertakluk kepada perubahan)
Deadline
Permintaan Maklumat
Jan 31, 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan
Jan 31, 2020
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Jan 31, 2020
End Date

Bachelor of International Office Management