Sarjana Muda dalam Pengajian Liberal

Umum

6 lokasi tersedia

Penerangan Program

Kursus

Kursus sarjana dibahagikan kepada kursus utama dan kursus pengkhususan (berkaitan dengan major atau minor). Pilihan boleh dipilih dari mana-mana kursus yang ditawarkan pada peringkat sarjana. Kursus pengkhususan dijadualkan berdasarkan pendaftaran dan mungkin tidak tersedia di semua kampus. Kursus pengkhususan yang dijadualkan disediakan untuk semua pelajar juga sebagai pilihan. Pelajar disyorkan untuk melengkapkan kursus dan memperoleh kredit pada peringkat tertinggi.

Keperluan program

  • Jumlah 180 kredit
  • Pilihan 180 kredit / 36 mata pelajaran

Beralih kepada program lain sebaik sahaja kajian telah dimulakan mungkin selagi keperluan program dipenuhi pada akhir kajian. Oleh itu, keputusan untuk menukar perlu dilakukan seawal mungkin untuk mengelakkan tidak memenuhi keperluan program dalam tempoh program yang dimaksudkan.

Keperluan kemasukan

  • Kecekapan dalam bahasa Inggeris (rujuk seksyen kemasukan untuk maklumat lanjut).
  • Diploma sekolah menengah yang membolehkan akses kepada pendidikan tinggi di negara asal.

Pelajar yang berumur 17 tahun atau lebih yang telah menamatkan pengajian kurang daripada 12 tahun dan tidak memiliki diploma sekolah tinggi yang membolehkan akses kepada pendidikan tinggi di negara asal harus mendapatkan tambahan 60 kredit dalam program Yayasan Kesusasteraan.

Perspektif Kerjaya

Program dan kursus pengajian kami adalah berorientasikan karier dan menyediakan pelajar dengan tahap fleksibiliti yang tinggi sepanjang kajian sarjana mereka. Dengan memberi tumpuan kepada pelbagai hal perkara khusus, pelajar dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam ekonomi global hari ini, dan bersedia untuk pelbagai peluang profesional dan peluang kerjaya.

Program sarjana muda adalah pilihan yang sangat baik untuk siswazah sekolah tinggi baru-baru ini serta untuk pelajar-pelajar pemindahan kolej dan universiti yang ingin melihat peluang pekerjaan mereka di pasaran kerja hari ini dengan melibatkan diri dalam pengajian sarjana muda yang mencabar dan akademik untuk memperoleh kelayakan akademik yang relevan dalam bidang seni liberal.

Selepas tamat pengajian, pelajar terutamanya memulakan atau memajukan kerjaya mereka dengan kedudukan peringkat kemasukan dalam syarikat dan organisasi kebangsaan dan multinasional dalam pelbagai sektor ekonomi. Pelajar juga boleh memilih untuk meneruskan pengajian mereka tanpa gangguan pada hampir mana-mana program sarjana dan siswazah yang lain untuk meningkatkan prospek kerjaya mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Baca lebih lanjut

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Baca Ringkas
Barcelona , Brussels , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerp + 5 Lagi Kurang