Sarjana Muda dalam Pendidikan

Umum

Penerangan Program

Sekiranya anda memutuskan untuk menjadi seorang guru, anda mungkin merasakan bahawa panggilan anda membantu membuat perbezaan. Jabatan kami membantu anda membuat impian itu realiti dengan program pensijilan guru kami.

Jabatan Pendidikan adalah program pensijilan profesional yang diakreditasi nasional, yang bermakna anda akan lulus bersedia untuk memulakan kerjaya anda. Melalui tiga tahap Program Pendidikan Guru kami, anda akan mendapat pengalaman kelas yang berharga, termasuk mengajar pelajar, dan mendapat pensijilan untuk mengajar di bilik darjah atau menengah. Kebanyakan pelajar lulus dalam empat tahun.

Program darjah

Dapatkan ijazah dan sijil untuk mengajar di peringkat rendah atau menengah.

Untuk memenuhi keperluan untuk tamat pengajian dan pensijilan, semua pelajar yang merancang kerjaya mengajar profesional mesti menyelesaikan urutan kursus Pendidikan Guru Program dan major dan minor dalam bidang akademik yang diluluskan.

Kursus

Setiap kursus yang ditawarkan melalui jabatan pendidikan termasuk pengalaman bidang. Kami percaya bahawa pembelajaran di dalam dan luar bilik darjah terbaik menyediakan guru masa depan kami.

Kursus yang anda ambil di Jabatan Pendidikan bergantung pada trek dan keistimewaan yang anda pilih. Lawati halaman Program Ijazah untuk maklumat lanjut tentang apa yang diperlukan oleh setiap program.

Setiap kursus termasuk pengalaman klinikal sebagai sebahagian daripada kurikulum. Dari kursus pertama anda sebagai pelajar baru melalui kursus akhir tahun senior dan pengajaran pelajar, anda akan mempunyai pengalaman kelas sebenar. Ini bermakna anda dapat masuk ke dalam bilik darjah dan belajar jenis guru yang anda mahu - dan mengesahkan bahawa anda ingin menjadi guru - dari hari ke hari.

Selepas tamat pengajian

Program pensijilan guru kami diiktiraf secara nasional, yang bermaksud bahawa anda mempunyai peluang untuk pensijilan di negara-negara lain, membuka prospek pekerjaan anda.

Kami mengambil program akreditasi negara dengan serius - dan begitu juga Majlis untuk Akreditasi Penyediaan Pendidik (CAEP), yang telah memberikan kami pengiktirafan tujuh tahun penuh untuk semua pelajar Harapan. Ini bermakna anda mempunyai sokongan dan pengiktirafan CAEP untuk majikan masa depan di Michigan dan negeri-negeri lain.

Kerjaya

Sebagai lulusan pendidikan dari Hope College , anda dilengkapi dengan baik untuk menjadi guru di sekolah rendah atau sekolah menengah. Pelajar kami telah menemui kedudukan mengajar di seluruh negara dan dunia - 24 negara dan 14 negara menjadi tepat.

Tidak semua jurusan pendidikan dan anak-anak di bawah umur pergi ke bilik darjah. Graduan program kami telah menjadi sukarelawan Peace Corps, kaunselor, penyelaras kurikulum dan penyelia, pentadbir dalam sistem sekolah dan profesor kolej.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Baca Ringkas