Sarjana Muda dalam Pemasaran (Bahasa Inggeris)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

136387_pexels-photo-3194521.jpeg

Sarjana muda Pemasaran global ini dirancang untuk memenuhi cabaran persekitaran pasaran global yang mengganggu dan sentiasa berubah, ini adalah satu-satunya program di Portugal yang diajar dalam Bahasa Inggeris.

Ini berorientasikan masa depan, berpikiran antarabangsa, dengan kandungan digital sepenuhnya dan fokus analisis. Persekitaran pembelajaran kami bertujuan untuk meningkatkan pengalaman belajar pelajar dengan sokongan pasukan profesor dan kakitangan yang berkemahiran tinggi. Ini juga merangsang pelajar pengalaman antarabangsa, baik di dalam kelas dan dengan pergi ke luar negara melalui program perkongsian antarabangsa, memberikan pelajar perspektif luas mengenai pasaran profesional dan kebolehkerjaan.

Model akademik didasarkan pada komponen praktikal yang kuat, di mana pelajar bertindak balas terhadap cabaran perniagaan sebenar dari syarikat, seperti McDonald's, National Geographic, PwC, atau Branditnext.

Pelajar juga berpeluang menyertai pertandingan nasional dan antarabangsa seperti Spot Games Santa Casa dan Global Management Challenge, pertandingan strategi dan pengurusan terbesar di dunia.

Jadilah apa sahaja yang anda mahukan dengan Sarjana Muda Pemasaran Global dari IPAM !

Kerjaya

  • Penganalisis
  • Penganalisis dan Penyelidikan Pasaran
  • Penjenamaan, Perundingan
  • Penganalisis Harga
  • Pengurusan produk
  • Pakar Digital
  • Pemasaran Strategik
  • Jualan dan Promosi
  • Ketua Pegawai Pemasaran
  • Pemasaran & Perniagaan Antarabangsa

Pengalaman Antarabangsa

Pelajar berpeluang menjalani pengalaman yang benar-benar global dengan program mobiliti antarabangsa kami di universiti antarabangsa terkemuka, seperti Pace University (New York), DCU (Dublin), dan EPHEC (Brussels).

136386_logos24.png

Syarikat-syarikat

Sepanjang program ini, para pelajar berpeluang bekerja di Employability Lab, yang menyokong mereka untuk berhubung dengan pasar tenaga kerja.

Pelajar juga akan bekerjasama dengan jenama global dengan pengiktirafan antarabangsa dalam projek kerja dan melalui magang.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Our teaching model combines ... Baca lebih lanjut

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Our teaching model combines theory and practice, taught by faculty with business experience and real-world challenges that are posed to students by companies. The environment at IPAM Lisbon & IPAM Porto is one of professionalism, competence, and determination. The students are true Marketing Managers when starting or developing their careers. Baca Ringkas