Sarjana Muda dalam Kriminologi

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Kriminologi, Undang-undang dan Masyarakat

Kriminologi, Undang-undang dan Masyarakat adalah unit dinamik, pelbagai disiplin. Pelajar di peringkat sarjana dan sarjana menubuhkan asas kukuh dalam penyelidikan, kaedah, teori dan sistem keadilan, kriminologi dan dasar jenayah, keselamatan, dan undang-undang dan masyarakat. Mereka lulus dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memahami sebab-sebab dan akibat kejahatan dan ketidakadilan, tindak balas oleh institusi jenayah dan jenayah sivil, dan apa yang berfungsi untuk memperbaiki keadaan sosial di kalangan individu, masyarakat, organisasi, dan negara-negara yang terjejas.

Program Sarjana Muda

Terima kasih kerana minat anda dalam program sarjana Criminology, Law and Society (CLS) di George Mason University! Sila lihat di bawah untuk cara memohon dan pelbagai sumber untuk bakal pelajar Sarjana Muda.

Langkah Pertama: Semakan Maklumat Program CLS

Keperluan program untuk ijazah CLS, maklumat mengenai kepekatan, profil bawah umur dan alumni boleh didapati dengan melawat laman maklumat peringkat.

Langkah Dua: Menghadiri Acara Kemasukan

Kami sangat mengesyorkan meletakkan nama anda di dalam senarai Mel Masuk. Anda akan diemail maklumat mengenai rumah terbuka untuk pelajar yang bakal datang dan yang akan datang dan acara lain yang akan memberi manfaat seperti yang anda bersedia untuk menyertai Mason Nation! Dengan menghadiri acara Pengambilan yang akan datang, anda akan mempelajari lebih lanjut mengenai keperluan kemasukan, kredit pemindahan, mengambil lawatan ke kampus dan menjawab soalan anda sebelum memohon.

Langkah Ketiga: Terapkan kepada Mason

Apabila anda memohon kepada George Mason anda akan diminta untuk menetapkan program pengajian anda yang dimaksudkan. Dengan memilih kriminologi, undang-undang dan masyarakat, anda akan memasuki universiti dengan major diisytiharkan dan dinasihatkan mengenai keperluan anda yang tinggal di orientasi pelajar baru.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Baca lebih lanjut

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Baca Ringkas
Fairfax , Washington + 1 Lagi Kurang