Kimia

Program bachelor kami dalam bidang kimia membawa anda ke luar tabung dan tiub ujian, jauh ke dalam disiplin yang menyentuh setiap aspek kehidupan kita. Kursus utama dalam kimia organik, analisis, dan fizikal memicu hubungan penting antara fizik dan matematik, biologi dan perubatan. Peluang dan penyelidikan ke tangan di makmal-makhluk-makhluk hidup kami menempatkan anda dalam kedudukan untuk membuat terobosan yang penting.

Bidang Pengajian

Program sarjana muda dalam kimia meliputi kimia sosial, organik, fizikal, dan alam sekitar, dan menawarkan kursus dalam bidang biokimia, analisis kimia, jangkauan kimia dan banyak lagi.

Latihan

Pelajar digalakkan untuk mengejar peluang penyelidikan dan latihan dengan majikan seperti National Institutes of Health, Yayasan Sains Kebangsaan, dan Persatuan Kimia Amerika.

Kepujian

Untuk mendapatkan penghormatan dalam kimia, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 3.25 gred-point purata dalam kimia dan 3.0 secara keseluruhan. Anda akan menyelesaikan projek penyelidikan bebas, kemudian menulis dan mempertahankan tesis. Pelajar menerima program kehormatan yang mendaftar dalam Kimia 491 untuk empat kredit dalam setiap semester tahun kanan.

Keperluan Utama

Jurusan Kimia mesti melengkapkan 39 kredit, termasuk 19 peringkat peringkat tinggi. Pelajar boleh melengkapkan kursus tambahan untuk mendapatkan ijazah bersertifikat American Chemical Society.

Keperluan Minor

Minima dalam kimia memerlukan sekurang-kurangnya 15 kredit, termasuk kimia umum dengan makmal, sama ada kimia organik atau analisis kimia, masing-masing dengan makmal, dan tiga lagi kursus, untuk memasukkan tidak lebih daripada satu makmal, dipilih dari biokimia, kimia alam sekitar, kimia, dan kimia fizikal.

Beasiswa

Banyak biasiswa dan anugerah boleh didapati untuk jurusan kimia.

Program diajar dalam:
English
University of Mary Washington

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh University of Mary Washington »

Tarikh Akhir Kemaskini December 7, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019